Produk Kita

Precision, Kinerja, lan Reliabilitas

Amarga produk tetep kinerja sing andal lan rega sing cukup, kita duwe basis pelanggan sing akeh lan marem, kayata Walmart, Bank China, KookMin Bank, Driveline Retail lan liya-liyane.

Customer OEM

OEM Pelanggan

Factory

Pabrik

Production line

Lini produksi

cof

cof

Logistics

Logistik

Shop

Toko

Supermarket

Supermarket

Warehouse

Gudang

HK show (2)

Acara HK (2)

HK show

Acara HK

Indonesia show

Pertunjukan Indonesia

Russia show

Rusia nuduhake

Africa

Afrika

Europe

Eropa

South America

Amerika Selatan

Southeast Asia

Asia Tenggara

Aging test

Tes sepuh

barcode scanner  stand test

test stand scanner barcode

POS aging test

Tes sepuh POS

printer test

tes printer

Babagan kita

Minjie Technology Co., Ltd. didegaké ing Shenzhen ing taun 2009, lan pindhah ing Huizhou Guangdong ing taun 2011. Kita minangka pemindai barcode teknologi tinggi, printer termal lan pabrikan POS tablet kabeh-ing-siji. Perusahaan kami khusus ing pengembangan, manufaktur, penjualan lan layanan produk identifikasi otomatis. Produk utama yaiku scanner barcode kabel lan nirkabel, scanner desktop omnidirectional, modul mesin pemindaian, printer barcode label, printer resit termal, POS tablet kabeh-siji lsp…

Kauntungan kita

PRECISION, PRFORMANCE, lan KEPERCAYAAN

SAKA AIRCRAFT HINGGA PERUBATAN, PROSES KHUSUS METAL PRODUKSI ULBRICH nyedhiyakake PRECISI, PRESTASI, lan KEPERCAYAAN ING APLIKASI TANPA KUALITAS sing BANYAK. KONTAK SPESIALIS

our  footprint

Kauntungan kita

PRECISION, PRFORMANCE, lan KEPERCAYAAN

SAKA AIRCRAFT HINGGA PERUBATAN, PROSES KHUSUS METAL PRODUKSI ULBRICH nyedhiyakake PRECISI, PRESTASI, lan KEPERCAYAAN ING APLIKASI TANPA KUALITAS sing BANYAK. KONTAK SPESIALIS

leaderships

Kauntungan kita

PRECISION, PRFORMANCE, lan KEPERCAYAAN

SAKA AIRCRAFT HINGGA PERUBATAN, PROSES KHUSUS METAL PRODUKSI ULBRICH nyedhiyakake PRECISI, PRESTASI, lan KEPERCAYAAN ING APLIKASI TANPA KUALITAS sing BANYAK. KONTAK SPESIALIS

products

Kauntungan kita

PRECISION, PRFORMANCE, lan KEPERCAYAAN

SAKA AIRCRAFT HINGGA PERUBATAN, PROSES KHUSUS METAL PRODUKSI ULBRICH nyedhiyakake PRECISI, PRESTASI, lan KEPERCAYAAN ING APLIKASI TANPA KUALITAS sing BANYAK. KONTAK SPESIALIS

products
  • logo_03 (1)
  • logo_03 (1)
  • logo_03 (2)
  • logo_03 (3)
  • logo_03 (4)
  • logo_03 (5)
  • logo_03 (6)
  • logo_03 (7)
  • logo_03 (8)
  • logo_03 (9)
  • logo_03 (10)
  • logo_03 (11)
  • logo_03 (13)
  • CLOVER ROGO
  • cooperative partner
  • cooperative partner