Babagan awake dhewe

Minjie Technology Co., Ltddiadegaké ing Shenzhen ing 2009, lan pindhah ing Huizhou Guangdong ing 2011. We are a profesional dhuwur-tech barcode scanner, printer termal lan kabeh-ing-siji tablet Produsèn POS.Perusahaan kita khusus ing pangembangan, manufaktur, dodolan lan layanan produk identifikasi otomatis.Produk utama kita yaiku scanner barcode kabel lan nirkabel, scanner desktop omnidirectional, modul mesin pemindai, printer barcode label, printer kuitansi termal, POS tablet kabeh-ing-siji lsp…

Pelanggan OEM

Pelanggan OEM

Pabrik

Pabrik

Lini produksi

Lini produksi

cof

cof

Logistik

Logistik

Toko

Toko

Supermarket

Supermarket

Gudang

Gudang

Acara HK (2)

Acara HK (2)

acara HK

acara HK

pertunjukan Indonesia

pertunjukan Indonesia

nuduhake Rusia

nuduhake Rusia

Afrika

Afrika

Eropah

Eropah

Amérika Kidul-

Amérika Kidul-

Asia Tenggara

Asia Tenggara

Tes tuwa

Tes tuwa

barcode scanner stand test

barcode scanner stand test

POS tes tuwa

POS tes tuwa

tes printer

tes printer

reviews customer

reviews customer

kauntungan kita

PRESISI, KINERJA, LAN reliabilitas

Amarga produk kita tetep ing kinerja dipercaya lan rega cukup, kita duwe basis pelanggan gedhe lan puas.kayata Walmart.Bank of China.Kookmin Bank Driveline Retail lan liyane.

jejak kita

kauntungan kita

PRESISI, KINERJA, LAN reliabilitas

Amarga produk kita tetep ing kinerja dipercaya lan rega cukup, kita duwe basis pelanggan gedhe lan puas.kayata Walmart.Bank of China.Kookmin Bank Driveline Retail lan liyane.

pimpinan

kauntungan kita

PRESISI, KINERJA, LAN reliabilitas

Amarga produk kita tetep ing kinerja dipercaya lan rega cukup, kita duwe basis pelanggan gedhe lan puas.kayata Walmart.Bank of China.Kookmin Bank Driveline Retail lan liyane.

produk

kauntungan kita

PRESISI, KINERJA, LAN reliabilitas

Amarga produk kita tetep ing kinerja dipercaya lan rega cukup, kita duwe basis pelanggan gedhe lan puas.kayata Walmart.Bank of China.Kookmin Bank Driveline Retail lan liyane.

produk
  • logo_03 (1)
  • logo_03 (1)
  • logo_03 (2)
  • logo_03 (3)
  • logo_03 (4)
  • logo_03 (5)
  • logo_03 (6)
  • logo_03 (7)
  • logo_03 (8)
  • logo_03 (9)
  • logo_03 (10)
  • logo_03 (11)
  • logo_03 (13)
  • CLOVER ROGO
  • mitra koperasi
  • mitra koperasi