15inch POS mahcine bulit ing 58mm printer dual layar tutul 7820D

Katrangan singkat:

Kita nggunakake bahan paduan Aluminium, produk berkualitas tinggi.


Detail Produk

Fitur Produk:

● Desain sing ringkes & modular, gampang dipasang utawa dicopot aksesoris
● Werna putih utawa Ireng opsional
● Ndhukung perusahaan Windows 7 / Windows 10 / Windows 10 IoT
● Tampilan utama Full HD 15 inci, tampilan utama 15 inci kanggo opsional
● Ndhukung tampilan pelanggan VFD utawa tampilan pelanggan 15 inci kanggo opsional
● Ndhukung 1-2-3 trek MSR utawa MSR kanthi tombol driji & i kanggo opsional

 

 

 

 

● Desain sing ringkes & modular, gampang dipasang utawa dicopot aksesoris

 

 

 

● Ndhukung perusahaan Windows 7 / Windows 10 / Windows 10 IoT

 

 

● Tampilan utama Full HD 15 inci, tampilan utama 15 inci kanggo opsional

● Ndhukung tampilan pelanggan VFD utawa tampilan pelanggan 15 inci kanggo opsional

Parameter Teknis :

Jinis 15 Inci Kabeh ing siji Layar Sentuh POS Terminal
Werna Pilihan Ireng / Putih
Papan Utama 1900MB
CPU & GPU Intel Celeron Bay Trail-D J1900 kotak inti 2.0 GHZ
Dhukungan memori DDR3 2GB (standar) Pilihan: 4GB, 8GB
Panyimpenan Internal SSD 32GB (standar) Pilihan: 64G / 128G SSD
Tampilan & tutul utama (standar) LCD / LED TFT 15 inci + Layar tutul kapasitif layar datar
Tampilan nomer loro (Opsional) TFT / Tampilan Pelanggan 15 inci (non tutul)
Tampilan VFD
Padhang 350cd / m2
Resolusi 1024 * 768 (maks
Modul internal Printer Termal internal: 80mm utawa 58mm
Dhukungan Opsional
WIFI, Speaker, Card Reader opsional
Ndeleng Angle Cakrawala: 150; Vertikal: 140
Port I / O 1 * tombol daya 12V DC ing jack * 1; Serial * 2 DB9 lanang; VGA (15Pin D-sub) * 1; LAN: RJ-45 * 1; USB (2.0) * 6; RJ11; TF_CARD; Audio metu * 1
Suhu operasi 0ºC nganti 40ºC
Suhu panyimpenan -20ºCto 60ºC
Kepatuhan FCC Kelas A / CE Tandha / LVD / CCC
Ukuran kemasan / Bobot 410 * 310 * 410mm / 7.6 Kgs 
OS  Versi beta Windows7 (standar) / Windows10 versi beta
Adaptor daya 110-240V / 50-60HZ AC, Input DC12 / 5A metu

Bidang aplikasi :


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita