Scanner Barcode Kabel 1D

  • Pembaca kode bar 1D pabrik China MJ2806

    Pembaca kode bar 1D pabrik China MJ2806

    USB plug-and-play, ora perlu instalasi drive.Desain ergonomis kanthi plastik ABS kualitas dhuwur.iku uga cocog kanggo aplikasi ing supermarket, apotek, toko roti, perpustakaan fashion toko toko rokok etc.
    Yen sampeyan perlu genggem 1d laser barcode scanner nggunakake, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Modul Scanner Barcode Gambar 1d MJ2260

    Modul Scanner Barcode Gambar 1d MJ2260

    • Desain industri, stabil lan awet nduweni kualifikasi kanggo perlindungan sing luwih apik, siap kanggo kabeh jinis lingkungan kerja sing kasar.
    • Ukuran kompak cilik, gampang digabungake menyang piranti, utamane kanggo aplikasi papan watesan.
    • 32-bit CPU kacepetan dhuwur, mbisakake dekoding cepet kelas-leading minangka 200 kaping per detik.
    • Antarmuka populer USB, RS232, TTL, PS2 ana ing papan, ndhukung sistem Linux, Windows, Android, IOS.
    • Kinerja sing apik banget kanthi konsumsi daya sing sithik lan efisiensi biaya.
    • Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.
  • China Pabrik Gudang Scanner Pasokan USB CCD 1d Barcode Scanning MJ2816

    China Pabrik Gudang Scanner Pasokan USB CCD 1d Barcode Scanning MJ2816

    CCD Wired Barcode Scanner Ultra Dhuwur 2500 Piksel Resolusi Precise USB Bar Code Reader, plug lan muter.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

     

  • China Pabrik Langsung Sale 1d Laser USB Barcode Scanner MJ2809AT

    China Pabrik Langsung Sale 1d Laser USB Barcode Scanner MJ2809AT

    Barcode scanner kita instalasi prasaja, gampang kanggo nggunakake, desain apik gayane, becik milih ing Supermarket Library Express Company Retail Store Warehouse.Yen sampeyan perlu nggunakake scanner barcode 1d, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • 1d Laser Supermarkets Kode Barcode Scanner MJ2809

    1d Laser Supermarkets Kode Barcode Scanner MJ2809

    scanner barcode laser kabel genggam maca barcode kabel lan decode barcode linear 1D, resolusi dhuwur 3.3mil: gampang diwaca kode bar kapadhetan dhuwur. Iku uga cocog kanggo aplikasi ing supermarket, toko buku, mall, gudang etc.
    Yen sampeyan perlu genggem 1d laser barcode scanner nggunakake, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Penginderaan Otomatis Genggam Laser USB Barcode Scanner Black MJ2808AT

    Penginderaan Otomatis Genggam Laser USB Barcode Scanner Black MJ2808AT

    Scanner barcode laser sing gampang digunakake kanggo bisnis, toko, supermarket, perpustakaan, perusahaan ekspres, toko eceran lan operasi gudang. Iku cocok kanggo aplikasi ing supermarket, toko buku, mall, gudang lsp.
    Yen sampeyan perlu nggunakake scanner barcode 1d, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • OEM 1d Wired Laser Barcode Scanner Rega Supermarket MJ2808

    OEM 1d Wired Laser Barcode Scanner Rega Supermarket MJ2808

    Resolusi dhuwur 3.3mil: gampang diwaca kode bar kapadhetan dhuwur, scanner barcode genggam kualitas dhuwur, modul mesin karo antarmuka USB RS232 ndhukung barcode 1D. Tingkat industri: IP54.it cocok kanggo aplikasi ing supermarket, toko buku, mall, gudang lsp.
    Yen sampeyan perlu genggem 1d laser barcode scanner nggunakake, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • 1d Wired Auto Hand dianakaké Laser Barcode Scanner MJ2806AT

    1d Wired Auto Hand dianakaké Laser Barcode Scanner MJ2806AT

    scanner barcode kita digawe saka plastik ABS kualitas dhuwur njamin urip dawa, Tahan kanggo 5.0 ft / 1.5m Drop kanggo Concrete, IP 54 Grade Dustproof lan Water Resistant, desain ergonomis, aran nyaman kanggo grip.it uga cocog kanggo aplikasi ing supermarket , apotek, toko roti, perpustakaan toko fashion toko rokok etc.
    Yen sampeyan perlu genggem 1d laser barcode scanner kanggo Trep kanggo ngalih antarane pangertèn otomatis & mode manual, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Paling murah USB Laser 1d Barcode Scanner Wired portabel Scanner MJ2806

    Paling murah USB Laser 1d Barcode Scanner Wired portabel Scanner MJ2806

    USB plug-and-play, ora perlu instalasi drive.Desain ergonomis kanthi plastik ABS kualitas dhuwur.iku uga cocog kanggo aplikasi ing supermarket, apotek, toko roti, perpustakaan fashion toko toko rokok etc.
    Yen sampeyan perlu genggem 1d laser barcode scanner nggunakake, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Laser Wired Reader Barcode Scanner Modul Telpon MJ2260

    Laser Wired Reader Barcode Scanner Modul Telpon MJ2260

    • Desain industri, stabil lan awet nduweni kualifikasi kanggo perlindungan sing luwih apik, siap kanggo kabeh jinis lingkungan kerja sing kasar.
    • Ukuran kompak cilik, gampang digabungake menyang piranti, utamane kanggo aplikasi papan watesan.
    • 32-bit CPU kacepetan dhuwur, mbisakake dekoding cepet kelas-leading minangka 200 kaping per detik.
    • Antarmuka populer USB, RS232, TTL, PS2 ana ing papan, ndhukung sistem Linux, Windows, Android, IOS.
    • Kinerja sing apik banget kanthi konsumsi daya sing sithik lan efisiensi biaya.
    • Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.
  • 1D Wired Bar Code Reader CCD Barcode Scanner kanggo Orange MJ2816

    1D Wired Bar Code Reader CCD Barcode Scanner kanggo Orange MJ2816

    CCD Wired Barcode Scanner Ultra Dhuwur 2500 Piksel Resolusi Precise USB Bar Code Reader, plug lan muter.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

     

  • USB Barcode Scanner karo Stand, 1D Wired Handheld Laser MJ2809AT scanner

    USB Barcode Scanner karo Stand, 1D Wired Handheld Laser MJ2809AT scanner

    Barcode scanner kita instalasi prasaja, gampang kanggo nggunakake, desain apik gayane, becik milih ing Supermarket Library Express Company Retail Store Warehouse.Yen sampeyan perlu nggunakake scanner barcode 1d, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.