. China 80mm desktop printer termal karo Auto Cutter MJ8330 manufaktur lan supplier |Minjie

80mm desktop printer termal karo Auto Cutter MJ8330

Katrangan singkat:

Pencetakan termal langsung swara sing sithik, USB, Ethernet, Paralel / WIFI / Bluetooth opsional, Pemotong otomatis kanthi umur dawa.
Printer termal 80MM cocok kanggo aplikasi ing supermarket, perpustakaan, katering, gudang, hhospital, pemerintah, bank lsp.
Yen sampeyan butuh printer termal 80mm desktop, iki pilihan sing apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.


Detail Produk

Parameter teknis:

Spesifikasi
Antarmuka USB/Serial/Paralel/Ethernet/Wifi/Bluetooth (Opsional)
Print Command ESC/POS
Metode Print Thermal Line Printing
Kacepetan Print 220 ~ 300mm / sec
Jumlah Dots Total 512 titik / baris
Mesin Pemotong Kertas Otomatis Potongan lengkap utawa sebagean
Jembar Cetak 72 ± 0,5 mm
Set Karakter Alfanumerik / Kanji Cina
Print Font 12 x 24;24x24
NV Flash Kab 256K bita
Kompatibel OS Sistem Jendela ;Sistem Operasi Android & IOS
kertas
Jinis Kertas Roll
Jembar 79,5 ± 0,5 mm
Diameter gulungan 83 mm
Ketebalan Kertas 0,06-0,08 mm
listrik
Tegangan adaptor DC 24V/2.5A
Kontrol Laci Kas 12V/1A
Print Head linuwih
Keandalan Print 100km
fisik  
ukuran 18.6*14.5*13.6cm
Bobot Unit 2kg (karo aksesoris)
Potongan saben CTN 8 bêsik
warna Ireng lan putih
CTN ukuran Ukuran 48 x 46 x 36 cm
Bobot Karton 17 kg
lingkungan
Suhu Kerja: 0 nganti 45 Derajat
Kelembapan Kerja: 10%-80%
Waranti 12 sasi paling
Sertifikat CE & FCC ROHS / ISO9001:2008

Tulung dicathet:

Mangga Klik link ing ngisor iki ngirim pitakonan kanggo mail resmi kita (admin@minj.cn) langsung, yen ora, kita ora bisa nampa lan nanggepi sampeyan, Matur nuwun lan nuwun kanggo njupuk nyaman!

8

FAQ:

Q1.Kepiye babagan kualitas?
A: Tim QC profesional lan mesin tes (Tes umur mesin, mesin bending kabel, tes urip switch, tes tahan kejut). Kabeh produk lulus CE, FCC, ROSH, lsp.
Q2.Kenapa kompetitif banget?
A: Kanthi pengalaman meh 11 taun, kita duwe pasar domestik sing gedhe ing China.
Q3.Kepiye carane ngontrol kinerja stabil?
A: We njupuk produksi baris aliran ing kabèh Processing.Every produk bakal nyoba 4 kaping paling sadurunge iku pangiriman.
Q4.Apa OEM utawa ODM kasedhiya?
A: Ya.We are pabrik langsung.We bisa nggawe minangka requirement.
Q5.Napa pelanggan milih kita?
A: ISO9001 & ISO14001 pabrik karo sistem kontrol kualitas strictly.Prompt layanan sawise-sales.

termal-printer-MJ8330-1
MJ8330
80MM-thermal-printer-MJ8330-2
MJ8330-1
Desktop-thermal-printer-MJ8330-3
9
asdsa
dfs

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita