Babagan Kita

mailesl (20)

Huizhou Minjie Technology Co. Ltd.

Portofolio produk MINJCODE kalebu Printer Termal, Printer Barcode, Printer DOT Matrix, Scanner Barcode, Data Collector, POS Machine lan produk POS Peripherals liyane, sing akeh digunakake kanggo ritel, restoran, bank, lotre, transportasi, logistik, lan aplikasi liyane.

Bahan saka AS | Swara 10.000 jam urip | Jaminan 1 taun

Dioperasikake wiwit 2011. Huizhou Minjie Technology Co.Ltd, didegaké ing taun 2011, minangka pemindai barcode teknologi tinggi lan pabrikan printer. Kita khusus ing pangembangan, pabrik, penjualan lan layanan produk identifikasi otomatis.

Sertifikat: ISO 9001: 2015, CE, ROHS, FCC, BIS, REACH, FDA, IP54

Mupangate saka Kauntungan

Pabrik kita dununge ing Huizhou, Guangdong kanthi luas luwih saka 2.000-meter persegi dikelola udakara 50 karyawan. Produk utama yaiku scanner barcode genggem / handsfree, scanner barcode nirkabel, scanner barcode omnidirectional, scanner barcode sing dipasang / tetep, modul mesin scanner, printer bar-code lan liya-liyane. Kangge, kita uga nampa pesenan OEM lan ODM kanggo memenuhi kebutuhan bisnis pelanggan.

mailesl (1)
mailesl (3)
mailesl (4)
mailesl (5)

Minangka pemasok canggih peralatan AIS, kita duwe tim R&D sing kasusun saka 10 insinyur unggul sing melu desain, aplikasi lan dhukungan teknis piranti pemindaian barcode. Kita wis ndhaptar 13 paten kanggo tampilan lan desain struktur scanner. Kita nyedhiyakake garansi 24 wulan, dhukungan teknis wektu urip lan unit cadangan gratis 1% kanggo produk pemindai barcode. Kapasitas produksi saben wulan yaiku 35.000 unit, sing njamin wektu pamimpin barang sing cepet.

mailesl (15)
mailesl (13)

Katering kanggo Klien ing saindenging jagad
Amarga produk tetep kinerja sing andal lan rega sing cukup, kita duwe basis pelanggan sing akeh lan marem, kayata Walmart, Bank China, KookMin Bank, Driveline Retail lan liya-liyane. Kita duwe kapercayan kanggo nggunakake keuntungan teknis sing kuat lan layanan purna jual sing apik kanggo nyedhiyakake solusi sistematis kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Takon dina iki kanggo miwiti sumber profesional mandheg!