Babagan awake dhewe

mail (20)

Huizhou Minjie Technology Co. Ltd

Portofolio produk MINJCODE nyakup Printer Thermal, Printer Barcode, Printer DOT Matrix, Scanner Barcode, Kolektor Data, Mesin POS lan produk Periferal POS liyane, sing akeh digunakake kanggo ritel, restoran, bank, lotre, transportasi, logistik, lan aplikasi liyane.

Bahan saka AS |Swara 10.000hr umur urip |garansi 1 taun

Operating wiwit 2011. Huizhou Minjie Technology Co.Ltd, diadegaké ing 2011, punika profesional dhuwur-tech barcode scanner lan Produsèn printer.We are specialized ing pembangunan, Pabrik, dodolan lan layanan produk identifikasi otomatis.

Sertifikat:ISO 9001:2015, CE, ROHS, FCC, BIS, REACH, FDA, IP54

Perusahaan

1. Objek Perusahaan: Kejujuran, Realis, Eksplorasi, Inovasi.

2. The Pursuit of Corporation: Mbayar manungsa waé khusus kanggo rincian.

3. Filosofi Perusahaan: Kualitas minangka prinsip sing tetep.

Manfaat saka Kaluwihan Kita

Pabrik kita dumunung ing Huizhou, Guangdong kanthi area luwih saka 2,000 meter persegi diawaki dening udakara 50 buruh.Produk utama kita yaiku scanner barcode genggam / handsfree, scanner barcode nirkabel, scanner barcode omnidirectional, scanner barcode sing dipasang / tetep, modul mesin pemindai, printer bar-code lan liya-liyane.Kangge, kita uga nampa pesenan OEM lan ODM kanggo ketemu karo kabutuhan bisnis customer kang.

mail (1)
mail (3)
mail (4)
mail (5)

Minangka supplier peralatan AIS sing maju, kita duwe tim R&D sing kalebu 10 insinyur unggul sing melu desain, aplikasi lan dhukungan teknis piranti scan barcode.Kita wis ndhaptar 13 paten kanggo tampilan lan desain struktur scanner.Kita nyedhiyakake garansi 24 wulan, dhukungan teknis seumur hidup lan unit serep gratis 1% kanggo produk scanner barcode.Kapasitas produksi saben wulan kita yaiku 35.000 unit, sing njamin wektu timbal cepet barang.

mail (15)
mail (13)

Katering kanggo Klien Worldwide
Wiwit produk kita tetep ing kinerja dipercaya lan rega cukup, kita duwe basis pelanggan gedhe lan wareg, kayata Walmart, Bank of China, KookMin Bank, Driveline Retail lan liyane.Kita duwe iman kanggo nggunakake kauntungan teknis sing kuwat lan layanan sawise-sales sing apik kanggo nyedhiyakake solusi sing sistematis kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Takon dina iki kanggo miwiti sumber siji-mandeg profesional!