. China Android Mini 58mm POS Mobile Thermal Receipt Printer karo Bluetooth & USB MJ5890 produsen lan supplier |Minjie

Android Mini 58mm POS Mobile Thermal Receipt Printer karo Bluetooth & USB MJ5890

Katrangan singkat:

Ndhukung fungsi pangeling metu saka kertas, swara lan cahya ing kahanan printing abnormal, iku uga cocog kanggo aplikasi ing supermarket, hotel, logistik, industri sandhangan, farmasi, industri buku etc.
Yen sampeyan butuh printer termal mini 58mm, iki pilihan sing apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.


Detail Produk

Jinis
58mm Portable Printer Resi Thermal
Metode printing
Thermal Print
Jembaré kertas
48 mm
Resolusi
384 titik/baris(8 titik/mm,203dpi)
Jarak vertikal
3,75 mm
Nomer kolom
Font A-32 /Font B-42
Watak
GB18030
Ukuran Karakter
ANK, Font A: 1.5 × 3.0mm (12 × 24 titik)
Font B: 1.1×2.1mm(9×17 titik)
Kacepetan cetak
40-70mm/s
Set karakter sing ditambahi
PC437/Katakana/PC850/PC860/PC863/PC865/Eropa Barat/Yunani/
Ibrani/Eropa Timur/Iran/WPC1252/PC866/PC852/PC858/IranII/
Latvia/Arab/PT151,1251/PC737/WPC/1257/ThaiVietnam/
PC864/PC1001/(Latvia)/(PC1001)/(PT151,1251)/(WPC1257)/(PC864)/(Vietnam)/(Thailand)
Jinis Barcode
1D: UPC-A/UPC-E/JAN13(EAN13)/JAN8(EAN8)CODE39/ITF/CODABAR/CODE93/CODE128
2D: KODE QR
Print grafis
Ndhukung download lan print bitmap
Antarmuka Komunikasi Data
USB; 2.0 bluetooth; 4.0 bluetooth
Jinis baterei
Baterei lithium sing bisa diisi ulang: 7.4V / 1500mAh
Pangisi daya
5V/1A
panyangga
Input Buffer: 4KB; NV Flash; 256KB
Printer sirah umur urip
50KM(konsentrasi cetak≤12.5)
Set instruksi
Set instruksi sing kompatibel karo ESC / POS
sopir
Android, IOS, Linux, WinXP, Win7, Win8, Win8.1, Win10
ukuran
106 * 76 * 47 mm
Bobot resik
190g
printer termal 58mm

Fitur produk

 ◆ Ndhukung Windows,Linux,Android lan IOS OS

◆ umur baterei super, mesthekake wektu printing maneh
◆ Ndhukung komunikasi USB,COM lan Blue tooth.
◆ Ndhukung kanggo metu saka kertas, swara lan fungsi pangeling cahya ing abnormal
kahanan printing
◆ entheng, trep kanggo nindakake, awet

Apa kaluwihan saka pabrik kita?

 A. Kita wis melu ing bidang manufaktur produk identifikasi otomatis kanggo 12 taun, pabrik kita ISO 9001: 2015 certified.

B. Kita duwe insinyur lan tim teknis kanggo R&D lan dhukungan teknis sawise dodolan.Kanggo taun mbangun-munggah, kita wis karo teknologi kelas kapisan domestik.

C. Kita wis ndhaptar 15 paten kanggo model lan desain sarana pemindai, pemindai kita yaiku CE, REACH, RoHS, FCC, BIS, IP54 sing disertifikasi.

D. babar pisan scanner barcode kita 24 sasi lan kita nyedhiyani pelanggan karo 1% free back-up Unit kanggo panggantos.Kangge, kita nyedhiyani support technical urip-wektu.

E. Kapasitas produksi saben wulan kanggo pemindai yaiku 60k unit, sing njamin wektu timbal cepet barang.

F. Produk kita tetep ing kinerja nyata lan rega cukup, ing basis pelanggan gedhe lan wareg, kayata Walmart, Bank of China, Alibaba, China Post, Driveline Retail, Benchmark Electronics.

Tulung dicathet:

Mangga Klik link ing ngisor iki ngirim pitakonan kanggo mail resmi kita (admin@minj.cn) langsung, yen ora, kita ora bisa nampa lan nanggepi sampeyan, Thanks lan nuwun kanggo njupuk nyaman!

MJ5890
MJ5890-58MM-printer termal
MJ5890-Thermal-printer
printer termal portabel
f67bed2fbf3767a8c17e6b126abae4c
asdsa
dfs

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita