. China Barcode Scanner Modul Telpon Barcode Scanner Qr Code Scanner MJ3880 produsen lan supplier |Minjie

Barcode Scanner Modul Telpon Barcode Scanner QR Code Scanner MJ3880

Katrangan singkat:

- Toleransi Gerak Kacepetan Dhuwur: Nganti 4,0 meter / detik

- Kompatibilitas Serbaguna: Mendukung Sistem Windows/Vista/Android/iOS/Mac/Linux

- Ndhukung Luwih saka 20 Basa: Inggris, Jerman, Prancis, Italia, Rusia.

- Panggunaan Multifungsi: Gampang Ngalih saka Mode Upload Instan menyang Mode Panyimpenan.Digunakake kanggo Scanner Kabel.


Detail Produk

Jinis 2D Desktop Imager USB Wired Barcode Scanner
Sumber cahya Lampu LED 632nm
Prosesor
ARM 32-bit Korteks
Resolusi Resolusi min 4mil
Shock Mekanik tahan 1,5M irungnya menyang beton
Antarmuka RS232, USB, RS232, USB-COM
Kapasitas decoding
Kode 1D/2D ing kertas dicithak lan layar ponsel
Sealing Lingkungan IP54
Dhukungan OS Linux, Android, Windows XP, 7,8,10, MAC

Tulung dicathet:
Mangga Klik link ing ngisor iki ngirim pitakonan kanggo mail resmi kita (admin@minj.cn) langsung, yen ora, kita ora bisa nampa lan nanggepi sampeyan, Thanks lan nuwun kanggo njupuk nyaman!

Fitur produk:

maca barcode tanpa tangan (1)
maca barcode tanpa tangan (2)
Scanner barcode 2D
Jeneng produk: Scanner Barcode 2D 1D Handsfree, Pembaca Kode Batang QR Omnidirectional Desktop MJ3880
--Toleransi Gerak Kacepetan Dhuwur: Nganti 4,0 meter / detik
--Kompatibilitas Serbaguna: Mendukung Sistem Windows/Vista/Android/iOS/Mac/Linux

--Ndhukung Luwih saka 20 Basa: Inggris, Jerman, Prancis, Italia, Rusia.
- Panggunaan Multifungsi: Gampang Ngalih saka Mode Upload Cepet menyang Mode Panyimpenan.Digunakake kanggo Scanner Kabel.
Hb5faa8033c2442b290fd1492feda636bK

FAQ
Q1.Kepiye babagan kualitas?
A: Tim QC profesional lan mesin tes (Tes umur mesin, mesin bending kabel, tes urip switch, tes tahan kejut). Kabeh produk lulus CE, FCC, ROSH, lsp.
Q2.Kenapa kompetitif banget?
A: Kanthi pengalaman meh 11 taun, kita duwe pasar domestik sing gedhe ing China.
Q3.Kepiye carane ngontrol kinerja stabil?
A: We njupuk produksi baris aliran ing kabèh Processing.Every produk bakal nyoba 4 kaping paling sadurunge iku pangiriman.
Q4.Apa OEM utawa ODM kasedhiya?
A: Ya.We are pabrik langsung.We bisa nggawe minangka requirement.
Q5.Napa pelanggan milih kita?
A: ISO9001 & ISO14001 pabrik karo sistem kontrol kualitas strictly.Prompt layanan sawise-sales.

证书+工厂

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita