Barcode Scanner

  • Nirkabel 2D 2.4G Barcode Scanner karo Base MJ2870

    Nirkabel 2D 2.4G Barcode Scanner karo Base MJ2870

    1.Wireless kamardikan ing 800M sawetara apa ing wilayah mbukak
    2. Mode upload cepet lan ngoper mode panyimpenan
    3. Dhukungan Android Mobile, iPhone, iPad, Window PC

    iku uga cocog kanggo aplikasi ing supermarket, hotel, logistik, warehouse, nyimpen, etc.Yen sampeyan mbutuhake scanner barcode , iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki .

  • Pembaca kode bar 1D pabrik China MJ2806

    Pembaca kode bar 1D pabrik China MJ2806

    USB plug-and-play, ora perlu instalasi drive.Desain ergonomis kanthi plastik ABS kualitas dhuwur.iku uga cocog kanggo aplikasi ing supermarket, apotek, toko roti, perpustakaan fashion toko toko rokok etc.
    Yen sampeyan perlu genggem 1d laser barcode scanner nggunakake, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Supermarket Handheld 2D 2.4G Wireless Barcode Scanner MJ3650

    Supermarket Handheld 2D 2.4G Wireless Barcode Scanner MJ3650

    MJ3650 minangka scanner barcode CMOS 2d nirkabel sing paling laris, sing bisa maca 1D + 2D + QRcode.Aplikasi sing ndhukung O2O.Mode unggahan/simpen cepet,swith bebas,Iku kinerja dhuwur banget,kita Highly Rekomendasi kanggo sampeyan!

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

     

     

  • Bluetooth Cordless 2D Handheld Barcode Reader Qrcode Scanner MJ2880

    Bluetooth Cordless 2D Handheld Barcode Reader Qrcode Scanner MJ2880

    2-in-1 Kabel & Kompatibel karo Fungsi Bluetooth 1D 2D QR Bar Code Reader PDF417 Data Matrix Maxicode. ” tombol ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • China Factory Portable Barcode Reader 1d 2D 3-in-1 Scanner kanggo MJ2860

    China Factory Portable Barcode Reader 1d 2D 3-in-1 Scanner kanggo MJ2860

    Scanner barcode nirkabel ccd bluetooth 2d iki kapasitas baterei gedhe, cepet banget, scanner barcode kacepetan maca dhuwur, Kompak, entheng lan portabel.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

     

  • 3 in 1 Android Barcode Scanner Bt 2D CMOS Bar Code Reader Wireless MJ2850

    3 in 1 Android Barcode Scanner Bt 2D CMOS Bar Code Reader Wireless MJ2850

    Pemindai kode bar Pocket dilengkapi Desain Sambungan 3-in-1: Kompatibel karo Fungsi Bluetooth;2.4G panrima sambungan nirkabel;Sambungan kabel.Gampang disambungake karo laptop, PC, ponsel, tablet, iPhone, ipad, POS.Bisa nganggo Windows XP/7/8/10, Mac OS, Windows Mobile, Android OS, iOS.Iku uga cocog kanggo aplikasi ing Pabrik, eceran, gudang etc.Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • 2.4G Nirkabel RS232 1d Nangani Laser Barcode Scanner MJ2830

    2.4G Nirkabel RS232 1d Nangani Laser Barcode Scanner MJ2830

    1D Wireless Barcode Scanner, 2.4G laser Bar Code Reader karo Jarak Transfer Long.Kabel lan nirkabel,Long transmisi jarak nganti 100m.Yen sampeyan perlu genggem 1d nirkabel barcode scanner nggunakake, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif.Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Nirkabel 433Hz Barcode Scanner Jarak Transmisi nganti 400m MJ2820

    Nirkabel 433Hz Barcode Scanner Jarak Transmisi nganti 400m MJ2820

    1.Wireless kamardikan ing 400M sawetara apa ing wilayah mbukak
    2. Mode upload cepet lan ngoper mode panyimpenan
    3. GS1 DataBar lan Code32 kemampuan dekoding
    4.850 ~ 1400mAh baterei Li-ion opsional, wektu kerja nganti 60 jam
    5.Gedhe dibangun ing memori kanggo nyimpen nganti 400.000 barcode
    6.Dual nggunakake minangka scanner nirkabel lan kabel

    iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • MINJCODE MJ2810 portabel barcode Wireless 1d Scanner kanggo Eceran

    MINJCODE MJ2810 portabel barcode Wireless 1d Scanner kanggo Eceran

    1D Bluetooth nirkabel 10M Jarak Transmisi USB Cordless 1D Laser Barcode Reader Handhold Bar Code Scanner karo USB Receiver kanggo Toko, Supermarket, Gudang

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Barcode Reader Scanner 2D Image Platform High Speed ​​MJ3880

    Barcode Reader Scanner 2D Image Platform High Speed ​​MJ3880

    - Toleransi Gerak Kacepetan Dhuwur: Nganti 4,0 meter / detik

    -Kompatibilitas Serbaguna: Mendukung Sistem Windows/Vista/Android/iOS/Mac/Linux

    - Ndhukung Luwih saka 20 Basa: Inggris, Jerman, Prancis, Italia, Rusia.

    - Panggunaan Multifungsi: Gampang Ngalih saka Mode Upload Instan menyang Mode Panyimpenan.Digunakake kanggo Scanner Kabel.
    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.
  • Semat 1D 2D Barcode QR Code Scanning Reader kanggo bus

    Semat 1D 2D Barcode QR Code Scanning Reader kanggo bus

    MJ3850 punika modul mindhai 2d ditempelake karo awak cilik, integrasi dhuwur, keluwesan lan penak, lan kinerja banget.
    MJ3850 bisa digabungake ing peralatan aplikasi kayata bus, mesin vending tiket, mesin pesenan layanan mandiri, lan gerbang kontrol akses.Iki digunakake kanthi akeh ing transportasi cerdas, toko swalayan, medis cerdas, bangunan cerdas lan lapangan liyane.
    MJ3850 nganggo algoritma pangenalan gambar majeng lan lensa optik sudhut amba, sing bisa maca kabeh jinis barcode 1d lan barcode 2d kanthi kacepetan dhuwur, lan bisa ngatasi macem-macem aplikasi pemindaian kanthi gampang.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Barcode Scanner High Quality Hands Free 2D kabel scanner MJ3870

    Barcode Scanner High Quality Hands Free 2D kabel scanner MJ3870

    1. Kinerja maca sing kuwat, cepet maca kode siji-dimensi ide, kode rong dimensi ing layar kertas, komputer utawa ponsel.

    2. Bisa adaptasi kanggo macem-macem lingkungan nuntut lan Komplek, kayata total pepeteng, suhu dhuwur lan asor, impact, geter lan, cahya kuwat etc.

    3. Dhukungan utama sistem Windows, Android lan Linux.