Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Pitakonan Umum

(1) Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web.

(2) Pira wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) wis nampa simpenan sampeyan, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

(3)Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

(4) Apa garansi produk?

MINJCODE darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing paling larang regane kanthi kualitas paling dhuwur sing bakal nyukupi kepuasan pelanggan, garansi produk kita kira-kira 12 wulan saka kiriman biasane, sawetara model sing ditunjuk bisa duwe garansi 24 wulan.Kanggo pesenan massal, kita bisa nyedhiyakake sawetara suku cadang kanggo ndandani lokal.Lan sawise iku, sampeyan bisa bali bagean gagal kanggo reworks.

(5)Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

(6)Apa piranti komunikasi online sing sampeyan duwe?

Piranti komunikasi online perusahaan kita kalebu Tel, Email, Whatsapp, Messenger, Skype, LinkedIn, Facebook, WeChat lan QQ.

Pitakonan rega

(1)Apa mekanisme rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngirim pitakon menyang kita.

Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

(2)Cara pembayaran apa sing sampeyan tampa?

Kanggo pesenan massal, sampeyan bisa mbayar kita kanthi nggunakake T / T, LC, Western Union, Escrow utawa liyane.Babagan urutan sampel, T / T, Western Union, Escrow, Paypal bisa ditampa.Layanan Escrow didhukung dening Alipay.com.Saiki, sampeyan bisa mbayar nggunakake Moneybookers, Visa, MasterCard lan transfer bank.Sampeyan uga bisa mbayar nganggo kertu debit sing dipilih kalebu Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B lan Euro6000.

(3) Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Persis tarif barang sing mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pitakonan Teknologi Produk

(1) Ing endi aku bisa ngundhuh driver printer?

1.Download SDK ing kategori didhukung.2. NgundhuhSDKing kaca produk.3. Kirimi email yen sampeyan ora duwe model sing dibutuhake.

(2)Sertifikat apa sampeyan duwe?

Perusahaan kita wis entuk ISO 9001:2015, CE, ROHS, FCC, BIS, REACH, FDA, IP54Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

(3)Apa kategori spesifik produk?

Produk saiki kalebu Printer Thermal, Printer Barcode, Printer DOT Matrix, Scanner Barcode, Kolektor Data, Mesin POS lan produk Periferal POS liyane, Hubungi kita kanggo luwih lengkap.informasi.

(4)Endi manual persiyapan?

Mangga ngirim priksaan lan nyedhiyani gambar produk lan nomer seri.

(5) Apa proses produksi sampeyan?

1. Departemen produksi nyetel rencana produksi nalika nampa urutan produksi diutus ing pisanan.
2. Pawang materi menyang gudang njupuk bahan.
3. Siapke piranti kerja sing cocog.
4. Sawise kabeh bahan siap, personel bengkel produksi wiwit ngasilake.
5. Personel kontrol kualitas bakal nindakake inspeksi kualitas sawise prodhuk final diprodhuksi, lan packaging bakal miwiti yen maringaken pengawasan.
6. Sawise kemasan, produk bakal mlebu ing gudang produk rampung.

Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

(6)Produk sampeyan cocok kanggo pasar endi?

Produk kita cocok kanggo supermarket, toko buku, bank, logistik lan transportasi, gudang, perawatan medis, hotel, industri sandhangan, lan sapiturute, lan cocok banget kanggo negara utawa wilayah ing donya.

(7)Apa bedane produk sampeyan ing industri?

Produk kita netepi konsep riset lan pangembangan kualitas sing pertama lan dibedakake, lan nyukupi kabutuhan pelanggan miturut syarat karakteristik produk sing beda.

(8)Apa sing kudu ditindakake yen printer rusak?

Yen nyetak karakter kacau, priksa dhisik yen ana masalah karo setelan basa, yen basane ok, kirim pitakon.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?