FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Regane bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen kaping pimpinan ora cocog karo deadline sampeyan, wenehake syarat sampeyan kanthi adol. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Kanggo pesenan massal, sampeyan bisa mbayar nganggo T / T, LC, Western Union, Escrow utawa liyane. Babagan conto sampel, T / T, Western Union, Escrow, Paypal bisa ditampa. Layanan Escrow didhukung dening Alipay.com. Saiki, sampeyan bisa mbayar nggunakake Moneybookers, Visa, MasterCard lan transfer bank. Sampeyan uga bisa mbayar nganggo kertu debit pilihan kayata Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B lan Euro6000.

Apa garansi produk?

MINJCODE darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing paling larang kanthi kualitas paling dhuwur sing bakal memenuhi kepuasan pelanggan, garansi produk udakara 12 wulan saka kiriman biasane, sawetara model sing ditetepake bisa duwe garansi 24 wulan. Kanggo pesenan massal, kita bisa menehi suku cadang kanggo ndandani lokal. Lan sawise iku, sampeyan bisa ngasilake bagean kegagalan kanggo gawe maneh.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pengin kerja sama kita?