Scanner Barcode sing Dipasang

  • Semat 1D 2D Barcode QR Code Scanning Reader kanggo bus

    Semat 1D 2D Barcode QR Code Scanning Reader kanggo bus

    MJ3850 punika modul mindhai 2d ditempelake karo awak cilik, integrasi dhuwur, keluwesan lan penak, lan kinerja banget.
    MJ3850 bisa digabungake ing peralatan aplikasi kayata bus, mesin vending tiket, mesin pesenan layanan mandiri, lan gerbang kontrol akses.Iki digunakake kanthi akeh ing transportasi cerdas, toko swalayan, medis cerdas, bangunan cerdas lan lapangan liyane.
    MJ3850 nganggo algoritma pangenalan gambar majeng lan lensa optik sudhut amba, sing bisa maca kabeh jinis barcode 1d lan barcode 2d kanthi kacepetan dhuwur, lan bisa ngatasi macem-macem aplikasi pemindaian kanthi gampang.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • 2D Engine Embedded CCD Fixed Bar Code Reader Modul MJ E1203

    2D Engine Embedded CCD Fixed Bar Code Reader Modul MJ E1203

    Tertanam 1D 2D Barcode Scanner Modul CMOS Barcode Scanner Modul dengan RS232/USB Antarmuka

  • Kabel Scanner Barcode Reader USB Telpon

    Kabel Scanner Barcode Reader USB Telpon

    MJ3850 punika modul mindhai 2d ditempelake karo awak cilik, integrasi dhuwur, keluwesan lan penak, lan kinerja banget.
    MJ3850 bisa digabungake ing peralatan aplikasi kayata bus, mesin vending tiket, mesin pesenan layanan mandiri, lan gerbang kontrol akses.Iki digunakake kanthi akeh ing transportasi cerdas, toko swalayan, medis cerdas, bangunan cerdas lan lapangan liyane.
    MJ3850 nganggo algoritma pangenalan gambar majeng lan lensa optik sudhut amba, sing bisa maca kabeh jinis barcode 1d lan barcode 2d kanthi kacepetan dhuwur, lan bisa ngatasi macem-macem aplikasi pemindaian kanthi gampang.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • MINJCODE Embedded 1D 2D Barcode Scanner Reader Module MJ E1203

    MINJCODE Embedded 1D 2D Barcode Scanner Reader Module MJ E1203

    Tertanam 1D 2D Barcode Scanner Modul CMOS Barcode Scanner Modul dengan RS232/USB Antarmuka

  • MJ8601 QR Code Reader Scanner kanggo Barrier Gate Door Controller System

    MJ8601 QR Code Reader Scanner kanggo Barrier Gate Door Controller System

    Scanner Pembaca Kode Qr Anyar kanggo Sistem Kontrol Pintu Barrier Gate Pembaca Kartu Kode QR, Antarmuka: USB, RS232, RS485, Wiegand.

  • 2D Qr 1D Embedded Scanner Modul Bar Code Scan nganggo usb

    2D Qr 1D Embedded Scanner Modul Bar Code Scan nganggo usb

    MJ3850 nganggo algoritma pangenalan gambar majeng lan lensa optik sudhut amba, sing bisa maca kabeh jinis barcode 1d lan barcode 2d kanthi kacepetan dhuwur, lan bisa ngatasi macem-macem aplikasi pemindaian kanthi gampang.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • 1D & 2D Barcode Scanner Modul Embedded Machine Tiket Priksa

    1D & 2D Barcode Scanner Modul Embedded Machine Tiket Priksa

    MJ3850 punika modul mindhai 2d ditempelake karo awak cilik, integrasi dhuwur, keluwesan lan penak, lan kinerja banget.
    MJ3850 bisa digabungake ing peralatan aplikasi kayata bus, mesin vending tiket, mesin pesenan layanan mandiri, lan gerbang kontrol akses.Iki digunakake kanthi akeh ing transportasi cerdas, toko swalayan, medis cerdas, bangunan cerdas lan lapangan liyane.
    MJ3850 nganggo algoritma pangenalan gambar majeng lan lensa optik sudhut amba, sing bisa maca kabeh jinis barcode 1d lan barcode 2d kanthi kacepetan dhuwur, lan bisa ngatasi macem-macem aplikasi pemindaian kanthi gampang.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Modul Scanner Barcode Tertanam MINJCODE, Pembaca Barcode 1D 2D Qr Tetap Gunung

    Modul Scanner Barcode Tertanam MINJCODE, Pembaca Barcode 1D 2D Qr Tetap Gunung

    Tertanam 1D 2D Barcode Scanner Modul CMOS Barcode Scanner Modul dengan RS232/USB Antarmuka

  • CE lan RoHS Certified Fixed-mount Reader kanggo 2D Barcode Scanner MJ3850

    CE lan RoHS Certified Fixed-mount Reader kanggo 2D Barcode Scanner MJ3850

    MJ3850 punika modul mindhai 2d ditempelake karo awak cilik, integrasi dhuwur, keluwesan lan penak, lan kinerja banget.
    MJ3850 bisa digabungake ing peralatan aplikasi kayata bus, mesin vending tiket, mesin pesenan layanan mandiri, lan gerbang kontrol akses.Iki digunakake kanthi akeh ing transportasi cerdas, toko swalayan, medis cerdas, bangunan cerdas lan lapangan liyane.
    MJ3850 nganggo algoritma pangenalan gambar majeng lan lensa optik sudhut amba, sing bisa maca kabeh jinis barcode 1d lan barcode 2d kanthi kacepetan dhuwur, lan bisa ngatasi macem-macem aplikasi pemindaian kanthi gampang.

    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Telpon Modul Scanner Barcode 1D 2D MJ3850

    Telpon Modul Scanner Barcode 1D 2D MJ3850

    MJ3850 punika modul mindhai 2d ditempelake karo awak cilik, integrasi dhuwur, keluwesan lan penak, lan kinerja banget.
    MJ3850 bisa digabungake ing peralatan aplikasi kayata bus, mesin vending tiket, mesin pesenan layanan mandiri, lan gerbang kontrol akses.Iki digunakake kanthi akeh ing transportasi cerdas, toko swalayan, medis cerdas, bangunan cerdas lan lapangan liyane.
    MJ3850 nganggo algoritma pangenalan gambar majeng lan lensa optik sudhut amba, sing bisa maca kabeh jinis barcode 1d lan barcode 2d kanthi kacepetan dhuwur, lan bisa ngatasi macem-macem aplikasi pemindaian kanthi gampang.

  • Smart Auto Scanner Barcode Scanner Door Control RFID RS485 Wall-mounted Card Reader MJ8602

    Smart Auto Scanner Barcode Scanner Door Control RFID RS485 Wall-mounted Card Reader MJ8602

    Smart Auto Scanner Barcode Scanner Door Control RFID RS485 Card Reader, Antarmuka: RS232, RS485, Wiegand.

  • Pembaca Kode QR Anyar kanggo Sistem Pengontrol Pintu Barrier Gate Pembaca Kartu Kode QR MJ 8601

    Pembaca Kode QR Anyar kanggo Sistem Pengontrol Pintu Barrier Gate Pembaca Kartu Kode QR MJ 8601

    Scanner Pembaca Kode Qr Anyar kanggo Sistem Kontrol Pintu Barrier Gate Pembaca Kartu Kode QR, Antarmuka: USB, RS232, RS485, Wiegand.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2