Terminal POS Handheld

  • MINJCODE MJ T1N Android handheld pembayaran terminal layar tutul

    MINJCODE MJ T1N Android handheld pembayaran terminal layar tutul

    Terminal POS Android cerdas T1N bisa nyukupi macem-macem kabutuhan, kayata mbayar kertu NFC, mbayar Kode QR, top up, manajemen info, transmisi data, cetak kuitansi / tiket / lotre / kupon.
    Iki digunakake akeh ing toko, hotel, restoran, rumah sakit, pemerintah, transportasi, logistik, parkir dll.
    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • MINJCODE Hand Dianakaké Kabeh ing One Smart Android 4G POS Terminal

    MINJCODE Hand Dianakaké Kabeh ing One Smart Android 4G POS Terminal

    Terminal POS Android cerdas T1N bisa nyukupi macem-macem kabutuhan, kayata mbayar kertu NFC, mbayar Kode QR, top up, manajemen info, transmisi data, cetak kuitansi / tiket / lotre / kupon.
    Iki digunakake akeh ing toko, hotel, restoran, rumah sakit, pemerintah, transportasi, logistik, parkir dll.
    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Handheld POS Terminal 3G WiFi 58mm Thermal Receipt Printer Bluetooth

    Handheld POS Terminal 3G WiFi 58mm Thermal Receipt Printer Bluetooth

    Terminal POS Android cerdas T1N bisa nyukupi macem-macem kabutuhan, kayata mbayar kertu NFC, mbayar Kode QR, top up, manajemen info, transmisi data, cetak kuitansi / tiket / lotre / kupon.
    Iki digunakake akeh ing toko, hotel, restoran, rumah sakit, pemerintah, transportasi, logistik, parkir dll.
    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.

  • Kanggo Android POS Terminal Genggam Layar Tutul 5inch MINJCODE

    Kanggo Android POS Terminal Genggam Layar Tutul 5inch MINJCODE

    Terminal POS Android cerdas T1N bisa nyukupi macem-macem kabutuhan, kayata mbayar kertu NFC, mbayar Kode QR, top up, manajemen info, transmisi data, cetak kuitansi / tiket / lotre / kupon.
    Iki digunakake akeh ing toko, hotel, restoran, rumah sakit, pemerintah, transportasi, logistik, parkir dll.
    Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.