Sajarah

888

2009

Perusahaan kita diadegake ing Shenzhen

前台

Maret 2011

Pindhah menyang Huizhou lan ngadegake HuizhouMinjieTeknologi Co., Ltd.

Sertifikasi

November 2011

Kasil nglamar 4 sertifikat paten tampilan scanner lan 9 sertifikat paten model sarana

PATEN (17)

November 2016

 

Dirating minangka "High-tech Enterprise" ing Provinsi Guangdong, merek dagang kadhaptar: "MINJCODE".

 

Ali

November 2020

 

Supplier sing ditaksir dibukak.Dadi bisnis sing apik banget ing industri Stasiun Internasional Ali, lan luwih nggedhekake bisnis ing jaban rangkah.

 

scanner barcode

2022

Masa depan kita, kita ngajak sampeyan dadi saksi!

 

Kanggo informasi luwih rinci, welcome kanggo hubungi kita! Email: admin@minj.cn