. China MINJCODE 1D 2.4G nirkabel WIFI barcode scanner kanggo logistik MJ2830 manufaktur lan supplier |Minjie

MINJCODE 1D 2.4G nirkabel WIFI barcode scanner kanggo logistik MJ2830

Katrangan singkat:

1D Wireless Barcode Scanner, 2.4G laser Bar Code Reader karo Jarak Transfer Long.Kabel lan nirkabel. Iki pilihan sing apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.


Detail Produk

Baterei kapasitas gedhe, bisa digunakake kanggo 16 jam;

850m Ah volume dhuwur isi ulang baterei Li-ion;

Biaya-efektif, gampang operate;

Nganyari dhukungan firmware online;

Aplikasi: Sistem POS, Supermarket, Rumah Sakit, Tiket dll;

Fitur produk:

Scanner barcode nirkabel 2.4G (1)
Scanner barcode nirkabel 2.4G (2)
Scanner barcode nirkabel 2.4G (4)
Scanner barcode nirkabel 2.4G (5)
Scanner barcode nirkabel 2.4G (6)
Scanner barcode nirkabel 2.4G (3)

Parameter teknis:

Jinis 2.4G Wireless Barcode Scanner
Sumber cahya 650nm dioda laser katon
Tipe Scan Dwi-arah
Prosesor ARM 32-bit Korteks
Scan Rate 200 Scan / sec
Jembar Scan 350 mm
Resolusi 3,3 yuta
Print Kontras > 25%
Bit Error Rate 1/5 yuta;1/20 yuta
Sudut Pindai Gulung: ± 30 °;Jarak: ± 45 °;Skew: ± 60 °
Shock Mekanik tahan 1,5M irungnya menyang beton
Penyegelan Lingkungan IP54
Urip kerja laser 10.000 jam
Antarmuka USB
Memori sing dibangun 64KB (biasane nyimpen 2000 barcode)
Jarak Komunikasi 60M njero ruangan, 100M ing wilayah mbukak
Power Supply Dibangun ing 3.7V / 850mA sing bisa diisi ulang.H baterei lithium
Kapasitas decoding Barcode 1D standar, UPC/EAN, UPC/EAN, Code128, kalebu Kode pelengkap Code39, 39 Kode ASCII lengkap, Codabar,

industri / Interleaved 2 saka 5, Code93, MSI, Code11, ISBN utawa ISSN, Chinapost, etc

kabel Standar 2.0M Lurus
ukuran 156mm * 67mm * 89mm
Bobot resik 150g
Hb5faa8033c2442b290fd1492feda636bK

FAQ
Q1.Kepiye babagan kualitas?
A: Tim QC profesional lan mesin tes (Tes umur mesin, mesin bending kabel, tes urip switch, tes tahan kejut). Kabeh produk lulus CE, FCC, ROSH, lsp.
Q2.Kenapa kompetitif banget?
A: Kanthi pengalaman meh 11 taun, kita duwe pasar domestik sing gedhe ing China.
Q3.Kepiye carane ngontrol kinerja stabil?
A: We njupuk produksi baris aliran ing kabèh Processing.Every produk bakal nyoba 4 kaping paling sadurunge iku pangiriman.
Q4.Apa OEM utawa ODM kasedhiya?
A: Ya.We are pabrik langsung.We bisa nggawe minangka requirement.
Q5.Napa pelanggan milih kita?
A: ISO9001 & ISO14001 pabrik karo sistem kontrol kualitas strictly.Prompt layanan sawise-sales.

证书+工厂

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita