MINJCODE 1D 2.4G scanner barcode WIFI nirkabel kanggo logistik MJ2830

Katrangan singkat:

Scanner Barcode Nirkabel 1D, Reader Kode Bar laser 2.4G kanthi Jarak Transfer Panjang. Kabel lan nirkabel


Detail Produk

Fitur Produk:

 Batere kapasitas gedhe, bisa digunakake sajrone 16 jam ;

 850m Ah batere volume tinggi mbayar ulang Li-ion ;

 Hemat biaya, gampang dioperasikake ;

 Dhukungan Firmware on-line upgrade

 Aplikasi: Sistem POS, Supermarket, Rumah Sakit, Tiket lsp ;

 

 

 

 

 

● 2,4G & mode kabel USB bisa diowahi kanthi bebas ;

Parameter Teknis :

Jinis 2.4G Scanner Barcode Nirkabel
Sumber Cahya Diode laser 650nm Katon
Jinis Scan Bi-arah
Prosesor ARM Cortex 32-bit
Tingkat Scan 200 Scan / detik
Jembaré Scan 350mm
Resolusi 3.3mil
Kontras Print > 25%
Tingkat Kesalahan Bit 1/5 juta; 1 / 20juta
Angle Scan Gulung: ± 30 °; Pitch: ± 45 °; Miring: ± 60 °
Shock Teknik tahan 1,5 M irungnya dadi beton
Sealing Lingkungan IP54
Laser urip apa 10, 000 jam
Antarmuka USB
Memori internal 64KB (biasane nyimpen 2000 barcode)
Jarak Komunikasi 60M njero ruangan, 100M ing area sing mbukak
Pasokan Daya 3.7V / 850mA sing bisa diisi ulang. Batere lithium H
Kapasitas Panyusunan Barcode standar 1D, UPC / EAN, UPC / EAN, Code128, kalebu Kode Kode komplement39, 39 Kode ASCII lengkap, Codabar,

industri / Interleaved 2 saka 5, Code93, MSI, Code11, ISBN utawa ISSN, Chinapost, lsp

Kabel Lurus 2.0M Lurus
Ukuran 156mm * 67mm * 89mm
Bobot Bersih 150g

Bidang aplikasi :


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita