. China MINJCODE MJ2850 Pocket 2D Mini Bluetooth-2.4G Barcode Scanner produsen lan supplier |Minjie

MINJCODE MJ2850 Pocket 2D Mini Bluetooth-2.4G Barcode Scanner

Katrangan singkat:

Pemindai kode bar Pocket dilengkapi Desain Sambungan 3-in-1: Kompatibel karo Fungsi Bluetooth;2.4G panrima sambungan nirkabel;Sambungan kabel.Gampang disambungake karo laptop, PC, ponsel, tablet, iPhone, ipad, POS.Bisa nganggo Windows XP/7/8/10, Mac OS, Windows Mobile, Android OS, iOS


Detail Produk

Fitur produk:

3 Mode Sambungan: Scanner iki bisa digunakake karo Bluetooth, nirkabel 2.4GHz lan mode kabel USB 2.0.Jarak transmisi bisa 656ft ing lingkungan bebas alangi lan 98 ft ing lingkungan kanthi alangan nggunakake dongle USB 2.4G.

Rong mode unggahan: Mode unggahan cepet + Mode panyimpenan.Pindai lan simpen nganti 50000 barcode ing panyimpenan sing dibangun ing scanner, banjur upload kabeh data sing disimpen menyang piranti yen perlu.

Kompatibilitas Versatile: Ndhukung Sistem Windows/Vista/Android/iOS/Mac/Linux;Ndhukung Luwih saka 20 Basa: Inggris, Jerman, Prancis, Italia, Rusia.

 

 

 

 

● Ukuran Mini: Cukup nggawa scanner iki karo sampeyan.Kapan wae sampeyan pengin ngumpulake data, mung sambungake karo piranti liwat Bluetooth utawa gunakake mode panyimpenan.

 

 

Ndhukung Simbol Kode Bar QR 1D 2D Digital lan Dicetak:

Kapabilitas Decode 1D: Codabar, Code 11, Code93, MSI, Code 128, UCC/EAN-128, Code 39, EAN-8, EAN-13, UPC-A, ISBN, Industrial 25, Interleaved 25, Standard 25, 2/ 5 Matriks

Kemampuan Decode 2D: QR, PDF417, Matriks Data, kode Aztec, Kode Maxi.

 

MINI 2D SCANNER READER (6)
MINI 2D SCANNER READER (3)

Parameter teknis:

Jinis Saku 2D Bluetooth Mini Scanner
Sumber cahya Lampu LED 632nm
Tipe Scan Dwi-arah
Shock Mekanik tahan 1,5M irungnya menyang beton
Penyegelan Lingkungan IP54
Memori sing dibangun 16M
Power Supply Baterei lithium 3.7V / 850mA.H sing bisa diisi ulang
Kapasitas decoding 1D, UPC/EAN, kanthi UPC/EAN pelengkap, Code128, Code39, Code39Full ASCII, Codabar,Industri / Interleaved 2 saka 5, Code93, MSI, Code11, ISBN, ISSN, Chinapost, lsp.
2D, PDF417, kode QR, MAXICODE, KODE MATIX Data, kode AZTEC, kode HAN XIN, lsp

Bidang aplikasi:

Apa kaluwihan saka pabrik kita?

A. Kita wis melu ing bidang manufaktur produk identifikasi otomatis kanggo 12 taun, pabrik kita ISO 9001: 2015 certified.

B. Kita duwe insinyur lan tim teknis kanggo R&D lan dhukungan teknis sawise dodolan.Kanggo taun mbangun-munggah, kita wis karo teknologi kelas kapisan domestik.

C. Kita wis ndhaptar 15 paten kanggo model lan desain sarana pemindai, pemindai kita yaiku CE, REACH, RoHS, FCC, BIS, IP54 sing disertifikasi.

D. babar pisan scanner barcode kita 24 sasi lan kita nyedhiyani pelanggan karo 1% free back-up Unit kanggo panggantos.Kangge, kita nyedhiyani support technical urip-wektu.

E. Kapasitas produksi saben wulan kanggo pemindai yaiku 60k unit, sing njamin wektu timbal cepet barang.

F. Produk kita tetep ing kinerja nyata lan rega cukup, ing basis pelanggan gedhe lan wareg, kayata Walmart, Bank of China, Alibaba, China Post, Driveline Retail, Benchmark Electronics.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita