MINJCODE MJ2850 Pocket 2D Mini Bluetooth-2.4G Scanner Barcode 

Katrangan singkat:

Pemindai kode bar Pocket dilengkapi Desain Koneksi 3-in-1 : Kompatibel karo Fungsi Bluetooth; 2.4G panrima sambungan nirkabel; Sambungan kabel. Gampang nyambung karo laptop, PC, ponsel, tablet, iphone, ipad, POS. Bisa nganggo Windows XP / 7/8/10, Mac OS, Windows Mobile, Android OS, iOS


Detail Produk

Fitur Produk:

 3 Mode Sambungan: Scanner iki bisa digunakake nganggo mode nirkabel Bluetooth, 2.4GHz lan USB 2.0. Jarak transmisi bisa 656ft ing lingkungan bebas alangan lan 98 ft ing lingkungan kanthi alangan nggunakake dongle USB 2.4G.

 Rong mode unggah: Mode upload instan + Mode panyimpenan. Pindai lan simpen nganti 50000 barcode ing panyimpenan internal scanner, banjur upload kabeh data sing disimpen menyang piranti yen sampeyan butuh.

 Kompatibilitas Serbaguna: Ndhukung Sistem Windows / Vista / Android / iOS / Mac / Linux; Ndhukung Luwih saka 20 Basa: Inggris, Jerman, Prancis, Italia, Rusia.

 

 

 

 

● Ukuran Mini: Mung nggawa scanner iki. Kapan wae sampeyan pengin nglumpukake data, cukup sambungake karo piranti liwat Bluetooth utawa gunakake mode panyimpenan.

 

 

● Ndhukung Simbol Bar Bar QR 1D 2D Digital lan Printed:

Kapabilitas Decode 1D: Codabar, Code 11, Code93, MSI, Code 128, UCC / EAN-128, Code 39, EAN-8, EAN-13, UPC-A, ISBN, Industrial 25, Interleaved 25, Standard 25, 2 / 5 Matriks

Kapabilitas Decode 2D: QR, PDF417, Matrix Data, kode Aztec, Kode Maxi.

 

Parameter Teknis :

Jinis Pocket 2D Bluetooth Mini Scanner
Sumber Cahya Lampu LED 632nm
Jinis Scan Bi-arah
Shock Teknik tahan 1,5 M irungnya dadi beton
Sealing Lingkungan IP54
Memori internal 16M
Pasokan Daya Batere lithium 3.7V / 850mA.H sing bisa diisi ulang
Kapasitas Panyusunan 1D, UPC / EAN, kanthi UPC / EAN, Code128, Code39, Code39Full ASCII, Codabar, Industri / Interleaved 2 saka 5, Code93, MSI, Code11, ISBN, ISSN, Chinapost, lsp.
2D, PDF417, QR code, MAXICODE, Data MATIX CODE, AZTEC code, HAN XIN code, lsp

Bidang aplikasi :


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita