Laci awis

Katrangan singkat:

Laci awis logam


Detail Produk

Fitur Produk:

1) kunci saklar telung tahap, manual utawa listrik, kanthi tombol sing kapisah

2) 5Bil, 4coins / 8coins opsional, jembaré bisa diatur miturut ukuran cathetan

3) jembaré siji slot bisa diatur miturut kabutuhan nyata

Parameter Teknis :

Laci awis MJ-405A 5 tagihan 8 koin kothak POS logam koin
Model MJ-405A
Ukurane 405 (W) x 420 (L) x 110 (H) mm
Jinis 5 Tagihan, 8 Dhuwit Koin 
5 Tagihan, 4 Dhuwit Koin
4 Tagihan, 8 Dhuwit Koin
Bill Jembar 69/67/67/67/69 mm 
84/87/85/85 mm
Panjang Bill 183 mm
Jembar Koin 80/84/84/81 mm
Dawa Koin 57 mm
Priksa Slot 2 mriksa slot
Kunci Posisi 3 Kunci Posisi
Antarmuka RJ11 / USB
Werna Ireng / Putih
Ukuran Paket 49 * 48 * 16 cm
Bobot Paket 8 KGS
Materil Kasus Logam

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk