. China Cash laci produsen lan supplier |Minjie

Laci kas

Katrangan singkat:

Laci awis daya tahan & andal, Dimensi: 405 mm(W)*420mm(L)*100mm(H), 5 lembar +4/8 koin opsional, antarmuka RJ11/usb, tugas abot karo kunci & kunci stainless steel (3 posisi ).
Yen sampeyan butuh laci awis, iki pilihan sing apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita.


Detail Produk

Fitur produk:

1) kunci ngalih telung tahap, manual utawa listrik, kanthi tombol sing kapisah

2) 5 Bills, 4coins / 8coins opsional, jembaré bisa diatur miturut ukuran cathetan

3) jembaré slot siji bisa diatur miturut kabutuhan nyata

Parameter teknis:

MJ-405A laci kas 5 lembar 8 koin logam POS kotak kas
Model MJ-405A
Ukuran 405(W) x 420(L) x 110(H) mm
Jinis 5 Bill, 8 dhuwit recehan
5 Bill, 4 dhuwit recehan
4 Bill, 8 dhuwit recehan
Bill Jembar 69/67/67/67/69 mm
84/87/85/85 mm
Bill Length 183 mm
Dhuwit recehan Jembar 80/84/84/81 mm
Dhuwit recehan 57 mm
Priksa Slot 2 mriksa slot
Posisi Lock 3 Posisi Kunci
Antarmuka RJ11/USB
warna Ireng / Putih
Ukuran Paket 49*48*16 cm
Paket Bobot 8 KGS
Materi Kasus Logam

Tulung dicathet:

Mangga Klik link ing ngisor iki ngirim pitakonan kanggo mail resmi kita (admin@minj.cn) langsung, yen ora, kita ora bisa nampa lan nanggepi sampeyan, Matur nuwun lan nuwun kanggo njupuk nyaman!

FAQ

Q1.Kepiye babagan kualitas?
A: Tim QC profesional lan mesin tes (Tes umur mesin, mesin bending kabel, tes urip switch, tes tahan kejut). Kabeh produk lulus CE, FCC, ROSH, lsp.
Q2.Kenapa kompetitif banget?
A: Kanthi pengalaman meh 11 taun, kita duwe pasar domestik sing gedhe ing China.
Q3.Kepiye carane ngontrol kinerja stabil?
A: We njupuk produksi baris aliran ing kabèh Processing.Every produk bakal nyoba 4 kaping paling sadurunge iku pangiriman.
Q4.Apa OEM utawa ODM kasedhiya?
A: Ya.We are pabrik langsung.We bisa nggawe minangka requirement.
Q5.Napa pelanggan milih kita?
A: ISO9001 & ISO14001 pabrik karo sistem kontrol kualitas strictly.Prompt layanan sawise-sales.

asdsa
dfs

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita