. China MJ2806 minangka scanner barcode laser 1d kabel sing paling laris, sing bisa maca kabeh produsen lan pemasok kode bar 1d standar |Minjie

MJ2806 minangka scanner barcode laser 1d kabel sing paling laris, sing bisa maca kabeh kode bar 1d standar

Katrangan singkat:

USB plug-and-play, ora perlu instalasi drive.Desain ergonomis kanthi plastik ABS kualitas dhuwur.iku uga cocog kanggo aplikasi ing supermarket, apotek, toko roti, perpustakaan fashion toko toko rokok etc.
Yen sampeyan perlu genggem 1d laser barcode scanner nggunakake, iki pilihan apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email kanggo kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.


Detail Produk

Fitur produk:

ambane lapangan 10-60cm;

Kompatibel karo tata letak sawetara basa;

Kemampuan pinunjul kanggo maca kode bar dawa nganti 90 karakter;

bobot entheng & desain ergonomis;

Akeh sertifikasi produk: CE, FCC, ROHS, BIS, FCC, FDA, REACH, IP54;

 

 

 

paten penampilan eksklusif MINJCODE;

Prosesor kacepetan dhuwur korteks ARM-32bit: dekoding cepet sing unggul ing kelas;
Resolusi dhuwur 3.3mil: gampang diwaca kode bar kapadhetan dhuwur, Kacepetan Pindai 200MM / S;

 

 

 

 

Struktur kasar & desain sing disegel:tahan kanggo 1.5m drop kanggo beton, IP54 graded bledug bukti lan tahan banyu.

 

 

 

 

MJ2806 minangka scanner barcode laser 1d kabel sing paling laris, sing bisa maca kabeh kode bar 1d standar.

Parameter teknis:

jeneng produk: Harga Murah Wired Portable Handheld USB Bar Code Reader 1d Laser barcode scanner--MJ2806
ukuran: 16.9*6*8.4cm
Bobot resik : 120g
Bahan: ABS + PC
Tegangan: 5 V/3.3V +/- 10%
saiki: 100mA, idle 10mA
warna: Putih abu-abu, ireng
Tipe Scanner: Dwi-arah
Sumber cahya: 650mm dioda laser katon
Jembar scanning: 35 mm
Resolusi: 3,3 yuta
Scanning rate: 200 kaping / detik
Tingkat kesalahan bit: 1/5 yuta, 1/20 yuta
Kontras Cetak: › 25%
Sudut pindai: muter ± 30 °, pitch ± 45 °, skew ± 60 °
Wektu kerja tombol: 1.000.000 kaping
Suhu kerja: 0°F-120°F/-20°C- 50°C
Suhu panyimpenan: -40°F-160°F/-40°C-70°C
Kelembapan relatif: 5%-95% (Non-kondensasi)
Regulasi sing gegandhengan: CE, FCC, RoHS, IP54, BIS
Antarmuka ndhukung: RS232, KBW, USB, port serial virtual USB
IP Kelas: IP54
Desain anti-shock: tahan 1,5M irungnya
Basa: Ndhukung multi-basa
dawa kabel: Standar 2M lurus
Jam kerja laser: 10.000 jam
Kapabilitas decoding: UPC / EAN, UPC / EAN kanthi tambahan, UCC / EAN128, kode 39, kode 39 lengkap ASCII, kode 39 trioptic, kode 128, kode 128 lengkap ASCII, coda bar, interleaved 2 saka 5, diskrit 2 saka 5, kode 93, MSI, kode 11, ATA, varian RSS, Cina 2 saka 5…

Bidang aplikasi:

Tulung dicathet:

Mangga Klik link ing ngisor iki kirim pitakon sampeyan menyang surat resmi (admin@minj.cn) langsung, yen ora, kita ora bisa nampa lan nanggepi sampeyan, Matur nuwun lan nuwun kanggo njupuk ora trep!

asdsa
dfs

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita