. China MINJCODE 2D QR Wired Bar Code Reader MJ2818 produsen lan supplier |Minjie

MINJCODE 2D QR Wired Bar Code Reader MJ2818

Katrangan singkat:

Kanthi Scanner Kabel 2D Kabel USB kanggo Pembayaran Layar Ponsel Toko Eceran Pasar, Ndhukung Multiple Basa Keyboard.
Scanner Barcode Kabel 2D, Desain ergonomis, konstruksi tahan lama lan kustomisasi sing gampang cocog kanggo aplikasi ing supermarket, apotek, toko roti, perpustakaan toko fashion, toko rokok, kios majalah, lsp.
Yen sampeyan butuh scanner barcode 2d genggam kanggo tujuan umum, iki pilihan sing apik banget lan biaya-efektif. Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.


Detail Produk

Fitur produk:

Kemampuan Dekoding sing Kuat: Nganti 200 pindaian / detik Amarga ARM-32bit Cortex High Speed ​​Class-leading Processor.

4mil Resolusi Dhuwur, Gampang Waca Barcode Kapadhetan Dhuwur;Kinerja pindai sing apik banget ing barcode sing berkualitas rendah.

Ndhukung loro 1D, 2D Barcodes (QR Codes), Waca Barcodes ing Electronic Scree: Becik kanggo Cellphone Mobile Pembayaran.

Struktur Rugged & Desain Disegel: Tahan nganti 5.0 ft / 1.5m Drop menyang Beton, IP 54 Grade Dustproof lan Water Resistant.

Desain Ramah pangguna & Ergonomis: Plug-and-Play, Ora perlu nginstal driver utawa piranti lunak kanggo miwiti nggunakake scanner kode.Cukup plug kabel USB menyang piranti sing kompatibel, Lan trep kanggo Ngalih Antarane Auto Sense Scan Mode & Manual Trigger Mode.

IDENTIFIKASI GAMBAR BURRY: Waca kode burem, diwarnai, rusak, utawa kapadhetan dhuwur nganggo scanner portabel iki.Thanks kanggo sensor CMOS planar, bisa maca kode saka telpon utawa layar komputer.

Parameter teknis:

Jinis 2D Handheld CMOS Wired Barcode Scanner
Sumber cahya 630nm LED
Tipe Scan Dwi-arah
Prosesor ARM 32-bit Korteks
Scan Rate 200 Scan / sec
Jembar Scan 350 mm
Resolusi 4mil
Tegangan DC 3.3~5V +/- 10%
Konsumsi Saiki 120mA
Siyaga saiki 50mA
Kakebalan Cahya Ambient 0-100.000 lux
Print Kontras > 25%
Bit Error Rate 1/5 yuta;1/20 yuta
Sudut Pindai Gulung: ± 30 °;Jarak: ± 60 °;Skew: ± 60 °
Shock Mekanik tahan 1,5M irungnya menyang beton
Sealing Lingkungan IP54
Suhu Kerja 0°F-120°F/-20°C- 50°C
Suhu panyimpenan -40°F-160°F/-40°C-70°C
Kelembapan Relatif 5%-95% (Non-kondensasi)
Antarmuka USB, port serial virtual USB, RS232, KBW
Kapasitas decoding 1D: UPC/EAN, kanthi UPC/EAN pelengkap, Code128, Code39,
Code39Full ASCII, Codabar, Industrial/Interleaved 2 saka 5, Code93,
MSI, Code11, ISBN, ISSN, Chinapost, lsp.
2D: PDF417, kode QR, MAXICODE, KODE MATIX Data, AZTEC
kode, kode HAN XIN, etc
kabel Standar 2.0M Lurus
ukuran 165mm * 63mm * 87mm
Bobot resik 120g
1
2
3
hfcg
cfgh

Tulung dicathet:

Mangga Klik link ing ngisor iki kirim pitakon sampeyan menyang surat resmi (admin@minj.cn) langsung, yen ora, kita ora bisa nampa lan nanggepi sampeyan,
Matur nuwun lan nyuwun pangapunten yen ora nyenengake!

Harga murah pemindai barcode genggam 2D ​​kabel
Merk: MINJCODE
Model: MJ2818

Sertifikat: CE, FCC, RoHS, BIS

FAQ:

Q1.Kepiye babagan kualitas?
A: Tim QC profesional lan mesin tes (Tes umur mesin, mesin bending kabel, tes urip switch, tes tahan kejut). Kabeh produk lulus CE, FCC, ROSH, lsp.

Q2.Kenapa kompetitif banget?
A: Kanthi pengalaman meh 11 taun, kita duwe pasar domestik sing gedhe ing China.

Q3.Kepiye carane ngontrol kinerja stabil?
A: We njupuk produksi baris aliran ing kabèh Processing.Every produk bakal nyoba 4 kaping paling sadurunge iku pangiriman.

Q4.Apa OEM utawa ODM kasedhiya?
A: Ya.We are pabrik langsung.We bisa nggawe minangka requirement.

Q5.Napa pelanggan milih kita?
A: ISO9001 & ISO14001 pabrik karo sistem kontrol kualitas strictly.Prompt layanan sawise-sales.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita