MINJCODE Scanner Barcode Desktop 2D QR Handsfree Omnidirectional Wired Bar Code Reader MJ9520

Katrangan singkat:

Pindai layar dhukungan Scanner Barcode Scanner Omnidirectional, gampang dijupuk kabeh kode QR 2D 1D umum, kode PDF417 ditumpuk ing Lisensi Driver utawa ID Card. Malah kode kabur, ora lengkap. 


Detail Produk

Fitur Produk:

Gerakan platform pemindaian barcode MJ 9520-2D minangka gerakan kinerja dhuwur, nduweni kemampuan, presisi tinggi, kacepetan, kompatibilitas lan fitur liyane, bisa kanthi cepet ngenali barcode 1D / 2D, kode layar seluler, kode pambayaran seluler. produk akeh digunakake ing ritel, supermarket, tembakau, logistik, pergudangan, perawatan kesehatan, sandhangan, lan wilayah liyane sing dadi produk sing paling larang ing pasar kanggo pilihan sing paling apik.
Dhukungan:Alipay lan WeChat nggawe koleksi; Pembayaran seluler barcode 2D.
Dhukungan: Alipay, pajak Nasional, Aisino, Wonoer paling apik, invoice petir.
Dhukungan: Asisten tagihan WeChat.
Dhukungan: supaya conto kanggo nyoba lan OEM / ODM
Dhukungan: Plug and Play, Bisa diinstal kanthi gampang lan dipindhah tanpa alat, sampeyan ora perlu golek klip maneh.
● Cocog kanggo supermarket, apotek, toko eceran
● Waca kabeh barcode 1D / 2D umum saka label kertas lan layar elektronik
● 100% teknologi dhewe kanggo nyukupi persyaratan kustomisasi
● Gambar megapiksel njamin kinerja sing luwih apik ing dekode barcode sing angel diwaca
● Kompatibel karo Linux, Android, Windows XP7 / 8/10 / MAC OS

 

 

 

Dhukungan: Alipay lan WeChat nggawe koleksi; Pembayaran seluler barcode 2D.
Dhukungan: Alipay, pajak Nasional, Aisino, Wonoer paling apik, invoice petir.

 

 

 

 

 

 

Dhukungan: Plug and Play, Bisa diinstal kanthi gampang lan dipindhah tanpa alat, sampeyan ora perlu golek klip maneh.

 

 

 

 

 

 

Kompatibel karo Linux, Android, Windows XP7 / 8/10 / MAC OS

 

 

 

Parameter Teknis :

Sumber Optik Tujuan: Pencahayaan LED 617nm: LED 6500K
Sensor Pencitraan Teka
Rasio Resolusi 640 * 480pixels
Resolusi Gambar 5mil
Kontras Cetak Minimal 25%
Sensitivitas Barcode dhuwure ± 60 °
sekitar ± 60 °
Defleksi ± 360 °
Port Antarmuka Data TTL-23, USB
  Kinerja Mekanik lan Listrik
SIZE (Dawane x Jembar x Dhuwur) 100mm * 82mm * 150mm
Bobot Bersih 200g
Indikator Lampu Beeper lan LED
Tegangan Makarya 5V
Saiki Kerja 400mA
    Aksesoris
Kabel Data USB , TTL-232 (1.8M)
Manual Operasi Siji
  Parameter Lingkungan
Suhu Makarya -20 ° C ~ 60 ° C
Kelembapan Relatif 5 ~ 95%
Suhu panyimpenan '-40 ℃ ~ 70 ℃
Jinis dekoding  
 2D: QR Code, Data Matrix, PDF417, Aztec, MAXICODE

1D: UPC / EAN / JAN, UPC-A & UPC-E, EAN-8 & EAN-13, JAN-8 & JAN-13, ISBN / ISSN, Kode 39 (kanthi ASCII lengkap), Codabar (NW7), Kode 128 & EAN 128, Code 93, Interleaved 2 of 5 (ITF), Addendum 2 of 5, Code IATA, MSI / Plessy, China Postal Code, Code 32 (Italian Farmacode), RSS 14, RSS Limited, RSS Expand

Skenario aplikasi :


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita