Kabar

  • Apa kaluwihan saka printer termal?

    Apa kaluwihan saka printer termal?

    Minangka praktisi manufaktur printer termal, aku pengin nuduhake sawetara kawruh babagan printer termal kanggo sampeyan. .
    Waca liyane
  • Rincian apa sing sampeyan kudu ngerti sadurunge tuku mesin kasir POS?

    Rincian apa sing sampeyan kudu ngerti sadurunge tuku mesin kasir POS?

    Mesin kasir POS akeh digunakake, utamane saiki akeh kasir POS cerdas multi-fungsi uga akeh digunakake ing toko eceran ing macem-macem industri.Dadi rincian apa sing kudu dingerteni sadurunge tuku mesin kasir POS?1.Tujuan tuku istilah POS ...
    Waca liyane
  • Cara tes maca kode QR barcode sing mentas dituku

    Cara tes maca kode QR barcode sing mentas dituku

    Cara tes barcode maca kode QR sing mentas dituku Pelanggan asring teka menyang kita kanggo takon babagan carane nggunakake scanner sing mentas dituku, apa sampeyan kudu nginstal piranti lunak, carane nguji kinerja scanner, lsp. Artikel ing ngisor iki diuji dening karyawan MINJCOD...
    Waca liyane
  • Endi sing luwih apik, terminal POS layar siji utawa terminal POS dual layar?

    Endi sing luwih apik, terminal POS layar siji utawa terminal POS dual layar?

    Saiki, luwih akeh toko fisik nyadari manajemen toko sing cerdas liwat terminal POS, lan kasir cerdas dipérang dadi kasir layar siji lan kasir layar dual.Kang siji luwih apik kanggo nggunakake?Akeh pedagang sing bingung...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih printer label industri manufaktur?

    Kepiye cara milih printer label industri manufaktur?

    Kepiye cara milih printer label industri manufaktur?Ing industri Manufaktur, macem-macem bagean lan bahan kangelan utama ing Manajemen, lan iku perlu kanggo nganyari in-out lan out-of-warehouse, mundhut lan kethokan, etc ing proses pas wektune.Kanggo jinis iki ...
    Waca liyane
  • Platform pemindaian sing cocog kanggo macem-macem industri ritel anyar online!

    Platform pemindaian sing cocog kanggo macem-macem industri ritel anyar online!

    Kanthi perkembangan teknologi, akeh wong sing luwih seneng nggunakake ponsel kanggo ngrampungake pembayaran, lan industri ritel uga ana hubungane karo kabeh wong, mula kudu terus-terusan ngenalake sing anyar.Perusahaan wis ngluncurake pemindaian 2D ...
    Waca liyane
  • Ing endi sampeyan bisa nemokake MINJCODE Thermal Receipt Printer Driver?

    Ing endi sampeyan bisa nemokake MINJCODE Thermal Receipt Printer Driver?

    Ing endi sampeyan bisa nemokake Driver Printer Resi Termal MINJCODE? MINJCODE fokus kanggo ngrancang printer termal kualitas unggul sajrone 13 taun.Akeh produk kita wis akeh digunakake ing akeh industri.Nanging sadurunge nggunakake printer, instalasi panyilem tansah f ...
    Waca liyane
  • Rilis produk anyar |MINJCODE printer label JK-402A anyar, ngerti!

    Rilis produk anyar |MINJCODE printer label JK-402A anyar, ngerti!

    Boom blanja online wis nggawa atusan milyar transaksi, lan ing wektu sing padha, atusan yuta paket ekspres menyang toko lan operator logistik diuji.Kanggo printing label massa, printer kanthi kacepetan printing cepet, stabil saben ...
    Waca liyane
  • Sett suhu printing optimal kanggo printer kode bar

    Print head minangka komponen utama printer barcode, sing rapuh lan larang.Dadi sampeyan kudu ngerti pancegahan nalika nggunakake.Ayo nerangake set suhu printing dina iki?Sing luwih dhuwur suhu printing printer diatur, luwih katon efek printing ...
    Waca liyane
  • Skenario Aplikasi Scanner Barcode Ring

    Skenario Aplikasi Scanner Barcode Ring

    Scanner barcode digunakake akeh.Umumé, scanner barcode digunakake ing ngendi wae barcode lan kode QR kudu dipindai.Pemindai dering sing dianggo ing driji nggawe inventaris lan tally gampang banget.Pemindai dering uga disebut scanner nirkabel.Pemindai dering jinis iki dadi bagean ...
    Waca liyane
  • Deleng prabédan antarane transfer termal lan printing termal

    Dina iki aku bakal nggawa sampeyan kabeh babagan beda antarane transfer termal lan label adesif sing dicithak termal, ayo deleng!Kaya printer termal, kita kerep bisa ndeleng ing supermarket sing digunakake kanggo printing resi, utawa printing mesin kasir POS.Sawise nginstal termal ...
    Waca liyane
  • MINJCODE ngringkes 4 tips kanggo nggunakake scanner barcode

    MINJCODE ngringkes 4 tips kanggo nggunakake scanner barcode

    Kanthi terus berkembang teknologi identifikasi otomatis, scanner barcode wis dadi populer saiki.Yen sampeyan nggunakake katrampilan kanthi bener ing proses nggunakake, sampeyan bisa nggunakake luwih apik.Ing ngisor iki ringkesan tips MINJCODE kanggo nggunakake scanner.Tip kanggo nggunakake ...
    Waca liyane