Warta

  • The QR code access control card reader

    Pamaca kertu kontrol akses kode QR

    Saiki, ing jaman pangembangan Internet seluler China kanthi cepet, kabiasaan masarakat ora bisa dipisahake karo ponsel. Ora preduli ana ing bidang komunikasi, lapangan pembayaran wis terus maju. Ing bidang kontrol akses, uga wis diwiwiti ...
    Waca liyane
  • New Arrival ring barcode scanner for you!

    Scanner barcode ring Anyar tekan kanggo sampeyan!

    Scanner ring MINJCODE uga diarani scanner terminal akuisisi Bluetooth sing bisa digunakake, sing nggabungake teknologi identifikasi otomatis, teknologi komunikasi nirkabel lan teknologi basis data. Sanalika, papat fungsi utama scanner dering minangka gaman sing penting banget kanggo ...
    Waca liyane
  • The application value of double-sided screen POS terminal in retail stores, pharmacies, etc.

    Nilai aplikasi terminal POS layar dobel ing toko eceran, apotek, lsp.

    Kanthi cepet ngembangake intelijen buatan, sawetara industri ritel, apotek, toko sandhangan, restoran, lan liya-liyane wis nganyari lan nganyari peralatan terminal POS. Terminal POS adhedhasar komputer tradisional wis dadi versi Android sing akeh digunakake. PO cerdas layar dobel ...
    Waca liyane
  • Thermal transfer allows the  sign production industry to achieve subversive innovation

    Transfer termal ngidini industri produksi tandha entuk inovasi subversif

    25 Agustus minangka Dina Karbon Rendah Nasional. Menteri Perindustrian lan Teknologi Informasi, Komisi Pembangunan lan Reformasi Nasional, lan Kementerian Ekologi lan Lingkungan nyengkuyung "penghematan energi, pengurangan karbon, pangembangan ijo" lan "urip kurang karbon, greenin ...
    Waca liyane
  • What kind of POS terminal is good for convenience stores?

    Apa terminal POS sing cocog kanggo toko?

    Munggah saka pasar toko uga ateges kompetisi pasar sing galak. Ing lingkungan pasar anyar, toko penak kudu siyap nganggo kasir cerdas lan digitalisasi kanggo nyambungake luwih akeh pelanggan lan adegan. Akeh wong sing lagi siyap mbukak toko bakal nggoleki Intern ...
    Waca liyane
  • Barcode scanner module helps self-service terminal industry continue to innovate

    Modul scanner barcode mbantu industri terminal mandhiri terus inovasi

    Ing lapangan aplikasi identifikasi otomatis Internet of Things, modul pemindaian kode QR minangka inti sing dibutuhake kanggo macem-macem aplikasi pemindaian barcode layanan mandhiri. Saben industri lagi proses identifikasi kode QR otomatis, koleksi lan ...
    Waca liyane
  • Application value of modern intelligent double-sided screen POS terminal in retail stores

    Nilai aplikasi terminal POS layar modern cerdas modern ing toko ritel

    Kanthi cepet ngembangake intelijen buatan, sawetara industri ritel, apotek, toko sandhangan, restoran lan liya-liyane wis nganyari lan nganyari peralatan terminal kuitansi terminal POS. Terminal POS adhedhasar komputer tradisional asli wis dadi versi Android sing akeh digunakake ...
    Waca liyane
  • 2D code recognition module to enhance intelligence, so that self-service terminal recognition device code farewell inefficient

    Modul pangenalan kode 2D kanggo ningkatake kapinteran, saengga kode piranti pangenalan terminal layanan mandhiri ora efisien

    Teknologi barcode minangka bagean penting ing teknologi informasi, utamane aplikasi teknologi pangenalan kode 2d sing akeh nggawa transformasi informasi lan upgrade informasi sing cerdas kanggo akeh industri. Kode scan piranti pangenalan layanan mandhiri minangka salah sawijining ...
    Waca liyane
  • Five key points of purchasing portable label printers should not be forgotten ~

    Lima poin utama kanggo tuku printer label portebel ora lali ~

    Sanajan printer label dudu duweke barang-barang konsumen massal, iki kalebu barang sing penting kanggo kerja lan urip. Ora mung bisa menehi label rega, nanging uga menehi tandha barang pribadi. Bisa diarani manawa printer label kanthi ora sengaja ngenggoni saben pojokan ing sekitar kita. Mikir apa urip ...
    Waca liyane
  • What are the advantages of single-screen and double-screen POS terminal?

    Apa kaluwihan terminal POS layar siji lan layar dobel?

    Terminal POS cerdas ora mung digunakake kanggo statistik kuitansi lan data bisnis ritel katering, nanging uga kanggo terminal pos cerdas desktop ing ritel katering, pangenalan identitas, keamanan, perawatan medis, pengisian bahan bakar lan papan liyane. Terminal POS cerdas dipérang ...
    Waca liyane
  • Ana cara sing apik kanggo milih scanner barcode

    Ing taun-taun pungkasan, pusat perbelanjaan utama domestik, toko rantai lan perusahaan komersial liyane nyadari entuk manfaat gedhe saka sistem POS komersial kanggo manajemen perusahaan komersial, lan wis nggawe sistem jaringan POS komersial. Prinsip desain lan instalasi sistem jaringan yaiku ...
    Waca liyane
  • Scanner kode bar lan setelan cetak

    Barcode wis nembus kabeh aspek industri ritel wiwit produksi nganti rantai pasokan lan penjualan. Efisiensi kode bar ing saben tautan dadi luwih cepet. Kanthi pangembangan industri ritel anyar, barcode lan peralatan pendhukung sing ditrapake ing skenario beda duwe ...
    Waca liyane