Kepiye cara milih printer label industri manufaktur?

Caranemilih manufakturprinter label industri?

Ing industri Manufaktur, macem-macem bagean lan bahan kangelan utama ing Manajemen, lan iku perlu kanggo nganyari ing-metu lan metu-saka-gudang, mundhut lan kethokan, etc ing proses pas wektune.Kanggo jinis manajemen aset iki, label informasi sing apik luwih dibutuhake, kayata nyithak kertu aset tetep kanthi nomer seri lan kode QR, label nameplate aset, lan liya-liyane, sing luwih gampang dikelola.

Kajaba iku, pangolahan lan manufaktur manufaktur mesin, komponen elektronik, peralatan listrik lan produk liyane biasane mbutuhake label percetakan langsung dipasang ing produk kasebut, kayata label nameplate, label nomer seri barcode, label sertifikat, label RFID, lsp.
Biasane, label kasebut saka sawetara perusahaan dicithak lan kepungkur ing produk, nanging kanthi percetakan, mula saya ora bisa nyukupi kabutuhan perusahaan kanggo manajemen produksi kanthi nyata, efisien lan khusus.Ing taun-taun pungkasan, kanthi kedewasaan teknologi Internet of Things RFID, panggunaan printer label barcode RFID kanggo nyetak label wis saya umum.

Saka gudang logistik menyang manajemen produksi, saka chain commerce kanggo sales unmanned ... Liyane lan liyane industri nglamar tag RFID, lan liyane lan liyane industri mromosiaken upgrade saka Manajemen operasi liwat aplikasi tag RFID.Ing mangsa ngarep, panjaluk pasar kanggo RFID uga bakal tambah akeh.

1.Telung unsur kudu dianggep nalikamilih printer label

Printer label mlaku liwat kabeh proses produksi, dadi printer label desktop sing praktis lan serbaguna kudu diduweni kanggo buruh lapangan.Kanggo aplikasi perusahaan kanggo milih printer label sing cocog miturut syarat printing label dhewe, telung faktor kudu ditimbang.

printer label
printer label

1. Jumlah label sing dicithak

Jumlah cetakan nuduhake jumlah cetakan saben dina.Contone, yen dikarepake cilik, printer desktop cilik bisa nyukupi panjaluk kasebut.Kosok baline, yen sampeyan nyithak 2-3 gulungan utawa luwih label saben dina, sampeyan kudu milih printer jinis industri kanthi kacepetan nyetak luwih cepet.

2. kacepetan Printing

Perusahaan sing nindakake label cepet kanthi baris perakitan utawa barang batch mlebu lan metu saka gudang kudu milih printer kanthi kacepetan nyetak luwih cepet supaya bisa cepet ngemas lan ngirim, lsp. Perusahaan bisa nimbang miturut bisnise dhewe. proses.
3. akurasi Printing

Ora ketompo apa jenis perusahaan, kabeh padha ngarep-arep supaya printing label bisa luwih akurat lan cetha.Umume industri elektronik lan listrik nggunakake printer presisi 300dpi, sing bisa nyithak label ukuran cilik lan luwih akurat, lan sawetara isi luwih alus.

Kanggo umume perusahaan produksi, dheweke bakal nyetak label luwih dhisik lan njaluk ing situs kemasan kanggo menehi label, saengga ana ruangan kode bar khusus lan wong khusus ing departemen kemasan tanggung jawab kanggo nyetak, lan liya-liyane. printer desktop dibutuhake.

2. ZD888TPrinter Desktop

Biaya minangka salah sawijining pertimbangan penting kanggo bisnis nalika tuku peralatan.Nanging kanggo nyuda biaya, printer murah asring dibangun kanthi komponen murah sing berjuang kanggo fungsi ing siklus tugas sing atos, nyebabake wektu tundha lan downtime kanggo ndandani, lan biaya lan kerumitan sing luwih gedhe kanggo pelanggan.

"Nilai Super" punika posisi "label" saka printer desktop ZD888T, lan nilai super ora ateges "mirah".Minangka model printer desktop sing paling populer, bisa diarani nyukupi kabutuhan percetakan saka macem-macem skenario ing industri manufaktur.ZD888T dipercaya lan terjangkau.

1. Kapabilitas printing cepet

Printer iki nyithak label kanthi cepet kanthi kecepatan nganti 4 inci per detik, njamin alur kerja sing lancar.

ZD888T gampang diinstal, cepet digunakake, lan siap digunakake langsung metu saka kothak.

ZD888T nduweni opsi konektivitas USB, Ethernet, Wi-Fi lan Bluetooth kanggo interoperabilitas universal.
2. Ketemu versatility

Desain ngirit ruang, memori kapasitas gedhe, format tag sing luwih dawa lan proses sing luwih cepet.Kanthi indikator LED siji lan tombol feed / pause siji, status printer gampang dioperasi lan diidentifikasi.

Cocog kanggo transportasi lan logistik, aplikasi ritel lan kesehatan, piranti kasebut nyithak macem-macem tiket, label, pass lan kuitansi.

Mesthi, saliyane ZD888T, sing adol kanthi apik,MINJCODEuga wis printer desktop liyane sing worth nyoba.

Minangka profesional dhuwur-tech barcode scanner & produsen printer termal lan supplier.MINJCODE nyedhiyakake pelanggan karo macem-macem kualitas dhuwur lan dipercaya barcode scanner,produk printer.We spesialis ing pangembangan, Pabrik, dodolan lan layanan produk identifikasi otomatis. Manchine printer label kita nduweni kaluwihan saka printing cepet, operasi prasaja.We nyedhiyani 24 sasi babar pisan, support technical urip-wektu lan 1% free back-up Unit kanggo produk kita.
kita duwe basis pelanggan gedhe lan wareg, kayata Walmart, Bank of China etc. MINJCODE minangka scanner barcode profesional lan supplier printer termal, duwe iman kanggo sabuk kauntungan technical kuwat lan layanan sawise-sales banget kanggo nyedhiyani sawetara lengkap solusi sistematis kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.
Nggolek printer label desktop sing murah lan kualitas unggul kanggo bisnis sampeyan?

Hubungi Kita

Telpon: +86 07523251993

whatsapp: +86 15973607059

Email: admin@minj.cn

Kantor nambah: Qianjin Industrial Park, Yong Jun Road, Chenjiang, Zhongkai High-Tech District, Huizhou 516229, GuangDong, China.


Wektu kirim: Jul-13-2022