MINJCODE debut kanthi apik ing IEAE Indonesia 2019

Wiwit tanggal 25 nganti 27 Sep, 2019, MINJCODE miwiti debut ing IEAE 2019 ing Indonesia, nomer stan i3.

IEAE • Indonesia—— Pameran perdagangan elektronik konsumen paling gedhe ing Indonesia, saiki dadi pameran penting kanggo pabrikan profesional kanggo njelajah pasar Indonesia (utamane pasar Asia Tenggara), kanggo nguasai informasi profesional & teknologi anyar, kanggo sinau tren saiki kanggo internasional pasar, lan kanggo mlebu kontrak.

Miturut Statistik Indonesia, volume impor lan ekspor barang-barang antara Indonesia lan China ing taun 2017 yaiku 58,57 milyar dolar AS, yaiku kenaikan 23,1%. Antarane, Indonesia ngimpor 35,77 milyar dolar AS saka China, mundhak 16,1%, nyumbang 22,8% saka total impor. Produk elektronik lan elektromekanik konsumen nyumbang setengah saka total impor Indonesia saka China. Ing 2017, impor gunggunge US $ 15,44 milyar, mundhak 12,7%, nyumbang 43,2% saka total impor Indonesia saka China. China minangka mitra dagang paling gedhe ing Indonesia.

Saiki, kabeh lapisan masyarakat ing China ngetrapake konsep strategis sing hebat yaiku "One Belt One Road" sing diusulake dening Presiden Xi, lan Indonesia minangka simpul utama Jalan Sutera Maritim

Indonesia minangka pasar konsumen nomer papat paling gedhe ing donya lan pasar smartphone paling gedhe nomer telu ing wilayah Asia-Pasifik. Iki diakoni dening industri B2C minangka salah sawijining negara paling cepet ing ekonomi e-commerce. Akeh merek domestik tingkat pertama sing mlebu pasar Indonesia, kayata: Huawei, Lenovo, Skyworth, JD, VIVO, Xiaomi, Alipay, lsp.

Minangka pabrikan hardware POS mandheg sing gegandhengan, MINJCODE nampilake Terminal POS paling anyar, Thermal Printer, Scanner Barcode lan sawetara model anyar liyane ing IEAEIndonesia 2019. Iki narik akeh pelanggan saka Indonesia, Laos, Pakistan, Oman, Korea Utara, India, Sri Lanka, Nigeria, Malaysia, Iran, Singapura lan negara-negara liyane lan wilayah kanggo ngunjungi stan lan komunikasi babagan rincian produk. Liwat pameran iki, MINJCODE nampilake kekuwatan lan citra merek sing komprehensif menyang pasar internasional, lan luwih ningkatake pengaruhe ing pasar Asia Tenggara. 

Misi MINJCODE yaiku "dadi pilihan sing cocog kanggo mitra kita." Telu kapercayan dhasar kita yaiku "Integritas adhedhasar, Upaya pinunjul, kerja sama Win-win". Adhedhasar iki, kita wis nggawe kemitraan sing stabil lan andal karo para pelanggan ing saindenging jagad. Sugeng rawuh kerja sama karo MINJCODE, bebarengan ngupayakake sing paling apik.


Wektu kiriman: Mar-03-2021