Scanner barcode nirkabel ing pasar

Wektu iki, ana akeh pelanggan sing takon karo pemindai pemindaian nirkabel? Apa sing dipercaya scanner nirkabel kanggo komunikasi? Apa bedane scanner bluetooth lan scanner nirkabel?

 

Pemindai pemindaian nirkabel uga dikenal minangka pemindai pemindaian tanpa kabel, beda karo pamaca kode scanner scanner kabel. Umume liwat Bluetooth, WiFi lan transmisi data liyane, ora bisa diwatesi dawa data transmisi kabel data, gampang digunakake.

 

Contone, kaya mouse lan mouse nirkabel, kauntungan mouse nirkabel ora dibatasi kabel data, lan luwih gampang digunakake. Kajaba iku, scanner scanner nirkabel, kaya mouse nirkabel, duwe panrima nirkabel. Diarani donggle, utawa panrima Bluetooth. (Nanging, iki durung mesthi bener amarga 433MHz utawa 2.4GHz, sing umume.)

 

Kaping pisanan, klasifikasi scanner nirkabel bisa dibedakake karo teknologi komunikasi nirkabel sing digunakake.

 

Cara komunikasi nirkabel utama sing digunakake dening pemindai pemindaian nirkabel kalebu Bluetooth, 433MHz, 2.4GHz

 

Saiki, 433MHz minangka mode komunikasi nirkabel sing paling umum. Kauntungan saka pita frekuensi iki yaiku jarak komunikasi nirkabel luwih dawa saka 2.4GHz, amarga frekuensi luwih murah tinimbang 2.4GHz lan dawane dawa luwih dawa, sing luwih kondusif kanggo ngindhari alangan lan jarak transmisi luwih adoh. Biasane, 433MHz ing ruang terbuka, bisa tekan jarak 100 meter -400 meter jarak transmisi, lan ing ruangan, jarak komunikasie bisa tekan 20 meter ~ 60 meter, 20 meter ~ 30 meter kinerja cukupe. Pemindai nirkabel 2.4GHz, kinerja penetrasi tembok ora apik, umume siji tembok, lan jarak ora kudu adoh banget, kemampuan anti-gangguan sing kuat, 2.4GHz tinimbang tingkat transmisi 433MHz, luwih cocog kanggo lingkungan seluler.

 

Dadi, frekuensi nirkabel sing paling umum digunakake yaiku 2.4GHz. Frekuensi iki minangka metode NFC sing paling akeh digunakake, lan Bluetooth sejatine frekuensi 2.4GHz, nanging Bluetooth minangka kasus khusus 2,4GHz. Pemindai pemindai nirkabel 2.4GHz biasane komunikasi sajrone 10 meter, padha karo Bluetooth.

 

Komunikasi nirkabel Bluetooth sejatine minangka mode komunikasi nirkabel 2.4GHz standar. Umume, laptop lan ponsel dilengkapi panrima Bluetooth. Tegese, Bluetooth ora butuh panrima nirkabel tambahan, lan 433MHz lan 2.4GHz duwe panrima nirkabel (saben standar komunikasi nirkabel rada beda, durung mesthi universal, Bluetooth kabeh piranti minangka protokol komunikasi universal).

 

Pungkasan, gunakake babagan pemindai pindai WiFi, nyatane, ana sawetara pasar sing umume, nggunakake program khusus kanggo perusahaan. Jeneng sihir, disambungake menyang WiFi liwat scanner scanner kanggo digunakake. Watesan karo tampilan scanner scanning, sambungan menyang WIFI ora trep (kepiye ngetik SSID lan sandhi tanpa tombol? Bisa disambungake liwat WiFi peer-to-peer, nanging isih ora gampang).

 

Scanner scanner barcode sing disebarake MINJCODE bisa duwe jarak komunikasi nirkabel nganti 200 meter, bisa nembus tembok, tahan lama, kemampuan pemindaian sing luar biasa, lan bisa maca barcode noda sing rusak lan barcode kepadatan tinggi. Rega sing wajar, akeh merek, scanner anti-musim gugur sing tahan lama,sugeng rawuh ing WEBSITE utawa nelpon hotline konsultasi: 0752-3251993


Wektu kiriman: Feb-24-2021