Cara tes maca kode QR barcode sing mentas dituku

Cara tes sing mentas ditukumaca kode QR barcode 

Pelanggan asring teka kanggo takon babagan carane nggunakake scanner sing mentas dituku, apa sampeyan kudu nginstal piranti lunak, carane nguji kinerja scanner, lsp. Artikel ing ngisor iki diuji dening staf sakaMINJCODEkaya ing ngisor iki:

Kaping pisanan, nalika saben wong tuku sing cocokscanner barcode, padha bakal nyambung menyang piranti lan nyoba metu.Nalika entuk scanner, sambungake kanthi cara sing bener.Sawise nyambungake, pencet tombol kanggo nguripake daya.Nalika nguripake pemindai, lampu indikator bakal urip lan muni bip garing, sing nuduhake yen pemindai wis kasil disambungake.Yen ana masalah karo sambungan, pindhah menyang Ngerteni alasan, alasan tartamtu lan kira-kira: 1. Apa baris data saka scanner disambungake biasane;2. Garis data disambungake menyang mburi panampa;3. Apa sumber daya saka mburi panampa ora cukup lan scanner ora bisa digunakake;4. Apa antarmuka data saka mburi panampa ora Loose;5. Apa panrima bluetooth disambungake?yen sampeyan ora ngerti, sampeyan uga bisa hubungi kitastaf layanan pelanggan!

Banjur, nalika akeh pelanggan sing nyoba, biasane ndeleng barcode setelan ing manual.Yen pengin nyoba saben barcode, dheweke bakal mindai.Dheweke bakal nemokake manawa pemindai duwe macem-macem kahanan, nanging ora bisa digunakake kanthi normal. Dadi ngelingake pangguna lan kanca-kanca, yen sampeyan pengin nyetel sawetara fungsi pemindai, waca instruksi manual pemindai MINJCODE kasebut kanthi teliti, banjur atur miturut instruksi manual.

Minangka profesional dhuwur-tech barcode scanner & produsen printer termal lan supplier.MINJCODE nyedhiyakake pelanggan karo macem-macem kualitas dhuwur lan dipercaya barcode scanner,produk printer.We spesialis ing pangembangan, Pabrik, dodolan lan layanan produk identifikasi otomatis. Manchine printer label kita nduweni kaluwihan saka printing cepet, operasi prasaja.We nyedhiyani 24 sasi babar pisan, support technical urip-wektu lan 1% free back-up Unit kanggo produk kita.

kita duwe basis pelanggan gedhe lan wareg, kayata Walmart, Bank of China etc. MINJCODE minangka scanner barcode profesional lan supplier printer termal, duwe iman kanggo sabuk kauntungan technical kuwat lan layanan sawise-sales banget kanggo nyedhiyani sawetara lengkap solusi sistematis kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Nggolek rega murah lan scanner barcode 2D kualitas unggul kanggo bisnis sampeyan?

Hubungi Kita

Telpon: +86 07523251993

whatsapp: +86 15973607059

E-mail :

Kantor nambah: Qianjin Industrial Park, Yong Jun Road, Chenjiang, Zhongkai High-Tech District, Huizhou 516229, GuangDong, China.

barcode-scanner-MJ2880
mj2880 2D barcode scanner (4)

Wektu kirim: Jul-28-2022