Apa bedane scanner industri karo pemindai kaset supermarket

Pemindai barcode pemindaian industri minangka jinis produk teknologi tinggi, bebarengan karo pangembangan ilmiah lan teknologi sing cepet ing taun-taun pungkasan, gun scanning terus-terusan inovasi, saiki wis dingerteni karo masarakat umum lan panggunaan sing nyebar, minangka generasi kaping telu saka mouse lan keyboard sawise piranti input komputer utama, informasi gambar, informasi dokumen bisa uga liwat input gun scanning kanggo proses lan panyimpenan komputer. Gun gunting miturut kabutuhan industri sing beda-beda, dipérang dadi gun scanner industri lan gun scanning komersial, banjur gun scanning industri lan gunting kashi supermarket komersial apa bedane?

Apa bedane scanner industri karo pemindai kaset supermarket

 

1.Mengurangi kesenjangan kinerja bedhil

Dibandhingake karo gun scanner jinis komersial umume, kanthi garis perakitan industri nggunakake gun scanning ing kinerja lan desain cangkang lan sapanunggalane aspek panjaluk luwih dhuwur, mula tingkat pangenalan pistol pemindaian kelas industri kaping pisanan, kacepetan mindhai, jangkauan pindai, resolusi, lan bisa maca paramèter informasi, kayata, nduweni kinerja sing luwih unggul, ing dawa jarak pindai diwenehi balok pemindaian kode bar bisa maca informasi babagan jembar fisik lan pemindaian luwih gedhe.

 

2. Gap level level IP gun

Lini produksi industri nggunakake gun scanning saliyane karo sarat kinerja dhuwur, coba pikirna bedane lingkungan, lini produksi industri bisnis sing nggunakake lingkungan sing luwih kompleks, kayata kita bisa duwe mesin debu, cair, utawa geter kejut faktor alami, kayata asil korosi, dikarepake luwih dhuwur, kanthi stabilitas gun scanning lan stabilitas lan reliabilitas umume diukur kanthi level IP. Umume, level IP gun scanner sing luwih dhuwur tegese stabilitas sing luwih dhuwur. Amarga lingkungan kerja komersial luwih apik, level IP gun scanner luwih endhek.

 

3.Maca bedane rega bedhil

Yen dibandhingake karo bedhil pemindaian komersial, bedhil pemindaian industri duwe sarat sing cukup dhuwur babagan kinerja lan desain cangkang, konsumsi pasokan produksi sing akeh, lan rega sing cocog bakal luwih larang. Senapan pindai komersial umume regane atusan rega, merek lan model beda, regane bakal beda. Senjata scanning industri luwih larang.

 

Gunting industri apa jinis sing apik? 

Pemindai kode batang industri genggaman seri Zebra / Honeywell nggunakake algoritma dekoding industri generasi anyar, duwe kemampuan dekoding sing kuat. Dibandhingake karo model liyane, scanner duwe sistem cahya multi-sumber sing inovatif. Dilengkapi fungsi ngalih sumber cahya cerdas, kanthi otomatis bisa nyetel jinis sumber cahya miturut efek dekoding. Desain struktur proteksi dhuwur, nganti level proteksi IP64, kanggo nyukupi kebutuhan skenario industri.

Ing ndhuwur ana bedane gun gunting industri lan gun scan kashi swalayan, utamane ditampilake ing aspek kinerja, level perlindungan lan rega, mesthine aspek prabédan liyane ora disebutake, yen sampeyan pengin wawasan luwih rinci babagan gun pemindaian industri , kontak karo MINJCODE


Wektu kiriman: Feb-24-2021