Sing luwih apik, terminal POS layar siji utawa terminal POS dual layar?

Saiki, luwih akeh toko fisik ngerteni manajemen toko sing cerdasTerminal POS Kab, lan kasir cerdas dipérang dadi kasir siji-layar lan kasir dual-layar.Kang siji luwih apik kanggo nggunakake?Akeh pedagang sing bingung karo pitakonan iki.Ing kene, disaranake sampeyan nggawe tumbas sing cukup miturut kabutuhan nyata toko, digabungake karo fungsi lan skenario aplikasi saka dhaptar awis layar siji lan dual ing ngisor iki.

Kanggo kasir, yen dibedakake saka tampilan, dipérang dadi kasir layar siji lan kasir dual-layar.Ing babagan rega, mesin kasir layar ganda kudu luwih dhuwur tinimbang kasir siji layar.Kanggo pedagang sing mentas dibukak, kanggo ngirit biaya, luwih irit milih mesin kasir layar siji.

Supaya kanca-kanca bisnis duwe pangerten sing luwih jero babagan prabédan antarane kasir layar dual lan kasir layar siji, ing ngisor iki bakal menehi introduksi sing rinci.

1. Dwi layar kasir

Kasir dual-layar dipérang dadi layar utama lan layar tamu.Layar tutul layar utama bisa dioperasikake dening petugas.Layar tamu ngadhepi pelanggan lan utamane digunakake kanggo konfirmasi informasi pesenan, nampilake kode QR pambayaran, jumlah sing kudu dibayar, lan nampilake informasi promosi (tampilan produk, informasi diskon), introduksi perusahaan, lan liya-liyane. perlu kanggo printing tambahan saka iklan lan kode QR kanggo pembayaran, lan cara tampilan dual-layar mbantu kanggo nambah tampilan informasi bisnis lan pengalaman customer.Bisa dideleng yen mesin kasir layar ganda luwih kondusif kanggo interaksi cepet antarane pedagang lan pelanggan.Nanging, kekurangane uga luwih jelas.Nalika antri kanggo checkout, iku ora kondusif kanggo pangayoman privasi anggota.

Saka data dodolan, pangguna mesin kasir layar ganda umume supermarket, restoran, toko teh susu, warung kopi, toko sandhangan lan toko merek rantai.Sawetara hotel high-end bakal ngenalake mesin kasir cerdas kanthi fungsi identifikasi.Kanggo mesin kasir ing industri sing beda-beda, panggunaan kasir layar ganda luwih cocog kanggo luwih akehkegiatan bisnis, kanthi mangkono nggawa luwih akeh keuntungan kanggo toko.

2. Kasir layar tunggal

Kasir layar siji luwih akeh digunakake ing restoran cilik, restoran panganan cepet lan toko eceran.Register kas pinter layar siji nduweni rega sing relatif murah, njupuk papan sing luwih sithik, lan luwih fleksibel ing panggonane.Nanging, amarga ora ana layar pelanggan utawa tampilan digital LED kanggo pelanggan kanggo konfirmasi jumlah, iku angel kanggo ndeteksi urutan salah ing wektu.Yen toko eceran utawa restoran cilik, lan ora mbutuhake interaksi pelanggan akeh, bakal luwih larang nggunakake mesin kasir layar siji.

Minangka profesional dhuwur-tech barcode scanner & produsen printer termal lan supplier.MINJCODE nyedhiyakake pelanggan karo macem-macem kualitas dhuwur lan dipercaya barcode scanner,produk printer.We spesialis ing pangembangan, Pabrik, dodolan lan layanan produk identifikasi otomatis. Manchine printer label kita nduweni kaluwihan saka printing cepet, operasi prasaja.We nyedhiyani 24 sasi babar pisan, support technical urip-wektu lan 1% free back-up Unit kanggo produk kita.

kita duwe basis pelanggan gedhe lan wareg, kayata Walmart, Bank of China etc. MINJCODE minangka scanner barcode profesional lan supplier printer termal, duwe iman kanggo sabuk kauntungan technical kuwat lan layanan sawise-sales banget kanggo nyedhiyani sawetara lengkap solusi sistematis kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Nggolek rega murah lan kualitas unggullayar pos kasirkanggo bisnis sampeyan?

 

kabeh ing siji terminal POS
Terminal POS Kab

Hubungi Kita

Telpon: +86 07523251993

Whatsapp: +86 15973607059

Email: admin@minj.cn

Kantor nambah: Qianjin Industrial Park, Yong Jun Road, Chenjiang, Zhongkai High-Tech District, Huizhou 516229, GuangDong, China.


Wektu kirim: Jul-22-2022