Layanan OEM & ODM

Panyedhiya OEM profesional

Founded in 2009, 50+ karyawan, ngedol kanggo 200 negara lan wilayah 5% -10% investasi taunan ing R&D,MINJCODE, jinisprinter termal,produsen scanner barcode, kang wis fokus ing printer kanggo13 taun.Kanthi pangembangan perusahaan, perusahaan kita entuk sertifikasi QMS internasional ISO9001: 2015.

1. Requirement ngempalaken

a. Pelanggan menehi gagasan konsep babagan desain produk.

b.Tim dodolan sing profesional lan semangat nawakake scanner barcode, layanan printer termal sing paling apik kanggo sampeyan.

2. Tukang nggambar

Insinyur MINJCODE nggambar desain lan dikonfirmasi karo pelanggan.Yen pangaturan dibutuhake, insinyur kita bakal ngganti lan ngonfirmasi maneh.

MINJCODE netepi inovasi teknologi.Kita mbuwang 10% turnover saben taun ing R&D lan tim teknis sing berpengalaman.

3.Motherboard desain lan Pabrik

Sawise drawing dikonfirmasi, kita miwitinggawe sampel.

4. Tes mesin wutuh

Sawise sampel rampung, MINJCODE bakal nyoba lan banjur ngirim menyang customer kanggo mriksa lan test.

5. Pengemasan

Pelanggan nindakake kabeh tes lan konfirmasi sampel.Banjur nggawe produksi massal.

Produksi industri modern, kapasitas produksi sing kuwat, pasokan barang sing stabil, 350000 Unit / Unit saben wulan.

Kanthi ngasilake scanner barcode kualitas dhuwur, printer termal kanthi rega sing kompetitif, saiki kita nglayani luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad.