Nyokong

Aplikasi

1.1 Aplikasi BARCODE SCANNER

Apa area aplikasi scanner barcode?Ide pisanan sing muncul ing pikirane akeh wong yaiku supermarket utawa toko!Nanging sejatine ora kaya iki.Iki digunakake ing pirang-pirang lapangan.

1. Piranti genggam (kotak barcode scanner, gun barcode scanner, PDA, lsp.)

2. Pusat perbelanjaan, terminal POS, kanggo pembayaran online, pemindaian WeChat Alipay.

3. Tablet PC, manajemen barang gudang, barang eceran.

4. Biasane digunakake ing pusat pergudangan lan gudang ekspres logistik.

5. Individu, terminal layanan mandiri, modul kode pindai sing dipasang

6. Lemari cerdas (logistik, lemari kargo, lsp)

7.O2O terminal, digunakake kanggo mindhai kode pembayaran, anggota elektronik, kilat invoice, etc

8.Paspor, KTP, SIM, kertu anggota, KTP lan dokumen liyane registrasi lan input otomatis, on-the-go maca, nambah efek manajemen.

sadad1
sadad2

1.2 Aplikasi THERMAL PRINTER

Printer termal wis akeh digunakake ing sistem terminal POS, sistem perbankan, instrumen medis, Penjualan Lelungan, Slip Pengiriman / Transportasi, Tiket, Logistik, Restoran / Hotel, Bisnis Eceran, Meter Taksi, Barcode, Gudang & Distribusi, Rekaman Kesalahan Jarak Jauh, Perhotelan , Parkir, Tagihan Utilitas, Penjualan lan Layanan Lapangan, Manajemen Material lan lapangan liyane.

sadad3

1.3 Aplikasi POS TERMINAL

Cocog kanggo supermarket gedhe lan medium, toko rantai, hypermarket, restoran gedhe lan medium lan kabeh perusahaan ritel kanthi manajemen tingkat dhuwur.Bisa ngomong.Bisa disambungake menyang macem-macem peripheral kayata bedhil scanner lan printer.

sadad4