. China Windows sistem pos Retail pos terminal kabeh ing siji MINJCODE MJ1515 manufaktur lan supplier |Minjie

Windows sistem pos Retail pos terminal kabeh ing siji MINJCODE MJ1515

Katrangan singkat:

Desain unik, supaya compotation dhuwur, sistem pos dirancang kanggo dadi pinter lan trep, gampang banget kanggo customer kanggo nggunakake lan ngganti sembarang acessory lan parts.Multifunctional kabeh-ing-siji mesin, cocok kanggo hotel Komplek, restoran, supermarket, toko roti, toko sandhangan, warung kopi, toko.
Ana macem-macem pilihan: printer termal, scanner barcode, laci awis...
Klik tombol "kirim email menyang kita" ing ngisor iki kanggo hubungi kita saiki.


Detail Produk

Fitur

● Desain sing ramping & modular, gampang dipasang utawa mbusak aksesoris

● Aluminium Body, kinerja stabil, ora gampang deform, boros panas super.

● Supprots Windows 7/ Windows 10/ Windows 10 IoT enterprise

● Layar utama Full HD 15 inci, tampilan utama 15 inci kanggo opsional

● Ndhukung tampilan pelanggan VFD utawa tampilan pelanggan 15inch kanggo opsional

● Ndhukung 1-2-3 trek MSR utawa MSR nganggo bekas driji & i-tombol kanggo opsional

● Antarmuka lengkap.Piranti liyane bisa disambungake kanthi bebas.

Parameter Spesifikasi

Pilihan Warna
ireng
Papan utama
1900 MB
CPU
Intel Celeron Bay Trail-D J1900 kotak inti 2.0 GHZ
Dhukungan memori
DDRIII 1066/1333*1 2GB (nganti 4GB)
Hard Driver
DDR3 4GB (standar)
Panyimpenan internal
SSD 128GB (standar) Opsional: 64G/128G SSD
Tampilan & tutul Utama (standar)
15 inch TFT LCD/LED + Layar datar layar sentuh kapasitif Tampilan kapindho (Opsional)
15 inch TFT / Tampilan Pelanggan (non tutul) Tampilan VFD
padhang
350cd/m2
Resolusi
1024*768 (maks)
Dibangun ing modul
maca kertu magnetik
View Angle
Cakrawala: 150;Vertikal: 140
port I/O
1 * tombol daya;12V DC ing jack * 1;Serial * 2 DB9 lanang;VGA(15Pin D-sub)*1;LAN: RJ-45*1;USB(2.0)*6;RJ11;TF_CARD;Audio metu * 1
Kepatuhan
FCC Kelas A/CE Mark/LVD/CCC
Packing ukuran / Bobot
410*310*410mm / 8.195 Kg
Sistem Operasi
Windows7
adaptor daya
Daya AC 110-240V/50-60HZ, Input DC12/5A metu
Tutup mesin Badan Aluminium Kab
MJ1515-2
POS-15151
POS 1515-52
MJ1515-5
POS 1515-31
hfcg

证书+工厂

 

Tulung dicathet

Mangga Klik link ing ngisor iki kirim pitakon sampeyan menyang surat resmi (admin.minj.cn) langsung utawa, yen ora, kita ora bisa nampa lan nanggapi sampeyan,Matur nuwun lan nyuwun pangapunten yen ora nyenengake!

15 inch layar tutul sistem POS MJ1515
Merk: MINJCODE
Model: MJ T1N

Babagan awake dhewe

Madeg ing Shenzhen ing taun 2009, Huizhou Minjie Technology Co., Ltd minangka produsen teknologi tinggi profesional pemindai Barcode, printer termal lan POS tablet All-in-One, kita nggabungake pangembangan, manufaktur, dodolan lan sawise layanan.Kangge, kita uga nampa pesenan OEM lan ODM kanggo ketemu karo klien kabutuhan bisnis selaras.

Kita duwe luwih saka 1000 pelanggan liwat 100 negara, karo basis pelanggan gedhe lan wareg, kayata Walmart, Alibaba, Bank of China, KookMin BANK, Driveline Retail, etc. Kita duwe iman kanggo sabuk kauntungan technical kuwat lan banget sawise- layanan sales kanggo nyedhiyani sawetara lengkap saka solusi sistematis kanggo kita pelanggan kabeh sak donya.

FAQ

Q1:Apa aku bisa nggunakake Terminal POS Online ing njaba kantorku - ing pameran dagang, contone?
A: Nggih.Sampeyan bisa ngakses Terminal POS Online ing ngendi wae sampeyan duwe sambungan Internet sing aman lan browser web.

Q2: Suwene iku bakal kake teka?
A: Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) wis nampa simpenan sampeyan, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

Q3: Kepiye cara kerja terminal pos genggam portabel?
A: Terminal POS khas bakal nggabungake karo swiper kertu kredit kanggo ngolah pembayaran elektronik, laci awis kanggo ngamanake awis, lan printer resi.Kanggo sawetara bisnis ritel, pamilik uga nyambungake POS karo scanner barcode supaya luwih gampang golek produk lan nyepetake checkout.

Q4: Yen aku duwe pitakon, menyang ngendi aku njaluk dhukungan?
Pusat dhukungan staf kasedhiya 24 jam dina, 7 dina seminggu. Sampeyan bakal diwenehi nomer bebas pulsa lan alamat email sing bisa dihubungi kanggo kabeh pitakonan dhukungan.Sampeyan uga bisa ngubungi Dhukungan Pelanggan sawayah-wayah kanthi nelpon +86 07523251993


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita